Close
Log Ind Opret Bruger

For lille foster 7+2

 • 5 juli 2021, 19:44

  Jeg har i dag 7+2 været til scanning. Vi så et fint hjerteblink og et lille foster, som dog var… Ja, lidt for lille. Crl var 8,9 mm og svarede til 6+5, og jeg ved med sikkerhed, at jeg er 7+2. Altså fire dages forskel.

  Jeg har flere ufrivillige  aborter i bagagen og er derfor ekstra bekymret. Ved en af aborterne var fosteret meget for lille (mere end her) og hjertet gik langsomt i stå.

  Er der nogen, der har erfaringer eller viden (god som dårlig), som kan hjælpe lidt i min situation?  Synes ventetiden og uvisheden er meget hård og lang…

  5. juli 2021 kl. 19:48

  5. juli 2021 kl. 20:00

  I min sidste graviditet blev jeg rykket nogle dage tilbage. Jeg vidste præcist hvor langt jeg var, da jeg havde været i behandling 😊 graviditeten gik som den skulle

  7. juli 2021 kl. 13:35

  Det kan jo sagtens være, at den jo har taget lidt tid om at komme i gang med væksten (aka slow starter), så det tænker jeg ikke nødvendigvis er negativt 🙂 Det kan være, at den måske vokser endnu mere denne uge ift. sidste uge – det hører man ofte. Er det første gang, du bliver scannet med denne graviditet?

  7. juli 2021 kl. 22:46

  Jeg fik samme besked til en tidlig scanning (blev sat en uge tilbage), selvom jeg er sikker på datoerne. Det kan svinge med flere dage, hvornår fosteret sætter sig fast og starter sin udvikling… En slow starter, som de andre skriver.

  8. juli 2021 kl. 04:36

  Jeg blev selv rykket en uge tilbage til en tidlig scanning i maj. Nu har jeg lige været til 12-uger scanning og er blevet rykket en uge frem igen.

  Det kan vist være meget usikkert med datobestemmelse til de tidlige scanninger 🙂

  8. juli 2021 kl. 14:54

  Tusind tak for at give mig håb allesammen ❤️ det hjælper lidt på humøret her i ventetiden. Jeg skal til en ny scanning på tirsdag, så får jeg forhåbentligt svar på, om der er vækst og liv derinde.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.