Close
Log Ind Opret Bruger

fondue

  • 21 december 2006, 09:25

    hvordan?

    har hele sættet og ved det med sprit..

    men er lidt usikker på om gryden der til skal fyldes halvt op med olie og kødet og grønsagerne skal ligge helt nede i bunden????

    nogle der kan hjælpe?

    (hej)

    21. december 2006 kl. 09:35

    Vi har et par gange med stor succes lavet fondue til nytår, så jeg ville lige svare på dine spørgsmål. Iflg. min mor er det vigtigt, at man køber enten speciel fritureolie el. palmin (fedt, der kommer i blokke ligesom margarine) idet det ellers sprøjter når man putter ting ned i det. DEt nemmeste er at smelte / varme fedtet op på komfuret først og så bagefter sætte det over spritbrænderen. Derefter kan man stille og roligt begynde at komme de forskellige spyd i gryden. De må gerne røre bunden, bare man ikke glemmer dem i gryden 🙂

    Håber ikke det var alt for detaljeret, men ved jo ikke hvordan du har det med madlavning – personligt foretrækker jeg nøje anvisninger hvis jeg skal vove mig ud i noget nyt.

    mange hilsner og god fornøjelse!

    sabrina4321

    Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.