Close
Log Ind Opret Bruger

Første mens efter MA

 • 16 oktober 2021, 22:06

  Projektet baby nr 3!

  Desværre havde jeg en MA for omkring en måned siden. En mavepuster da vi havde set det lille hjerte slå i uge 6 😭 ..

  Jeg har nu haft min første mens, men oplever den meget mindre end min sidste mens ( første mens efter min spiral blev fjernet )

  hvordan oplevede i jeres første mens efter MA?

  16. oktober 2021 kl. 22:18

  Hej! Jeg er ked af af at høre, du mistede.

   

  Vi havde også en MA for ca 6 uger siden. Jeg var uge 10, og fosteret var gået til grunde 7+6, 2 dage efter vi havde set hjerteblink. Vi har ingen børn endnu.

  jeg fik min første mens i onsdag, og bløder heller ikke mere. Har slet ikke blødt i dag. Det er som om, der ikke rigtig har været noget slimhinde at udstøde. Men har til gengæld haft sindssygt mange smerter.

  16. oktober 2021 kl. 22:22

  Er ked af I også er gået igennem en abort. Det er virkelig djævlens værk..  Jeg havde en spontan abort i søndags, da jeg var 8+2.
  Hvornår har I turde at have sex igen? Min blødning er begyndt at være meget mindre, og venter self. til den er helt væk.

  16. oktober 2021 kl. 22:41

  Er ked af I også er gået igennem en abort. Det er virkelig djævlens værk.. Jeg havde en spontan abort i søndags, da jeg var 8+2. Hvornår har I turde at have sex igen? Min blødning er begyndt at være meget mindre, og venter self. til den er helt væk.

   

  åh, det er jeg ked af at høre! jeg fik en kirurgisk abort. Jeg blødte “kun” i 5 dage, så havde vi faktisk sex 2 dage efter det. Så der gik 1 uge fra udskrabningen.

  16. oktober 2021 kl. 22:47

  Vi havde ret hurtig sex igen, min blødning stoppede efter omkring en uge. Så længe du bløder ville jeg vente, eller med kondom, det er vidst noget ned de bakterier 🙂

  16. oktober 2021 kl. 22:50

  Jeg begyndte også og bløde let onsdag aften, men har blødt så lidt at jeg ikke rigtig har kunne bruge tampax,  der har simpelthen ikke været nok blod.

  jeg har blødt meget lidt idag, jeg var begyndt og blive bekymret fordi jeg blødte så meget efter min spiral blev taget ud.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.