Close
Log Ind Opret Bruger

Første insemination er veloverstået

 • Avatar
  am
  2 marts 2004, 19:44

  Så er vores første insemination veloverstået! Jeg skulle efter sigende have dannet nogle fine æg (2 store + 1 mindre) og min kæreste leverede en god sædprøve, så nu kan vi ikke gøre andet end at krydse fingre for, at vi er heldige i første forsøg – tænk jer – måske er jeg på vej til at blive gravid i dette sekund – det kunne være skønt!

  Gynækologen advarede os i bedste mening ift. at have for store forhåbninger, idet der kun er ca. 15% chance for graviditet ved insemination. Vi har dog valgt at have 14 forhåbningsfulde dage – for lige meget hvad, ved vi, at vi falder ned med et brag, hvis det ikke lykkedes denne gang.

  Jeg vil ønske jer alle held og lykke og det er rart at se, at der er flere, som skal påstarte behandling her i marts måned.

  Mange hilsner fra Anja

  3. marts 2004 kl. 07:30

  Hjertelig tillykke med den vellykkede IUI…
  og rigtig meget held og lykke…..vi Xèr
  hvis du nu finder en måde,hvorpå tiden bare flyver afsted de næste 14 dg. gir`du os så ikk`lige et praj… 😀 vi følger jo snart efter…
  Knus Nina

  16. marts 2004 kl. 11:11

  Hejsa,

  Jeg håber det er lykkedes for Jer.
  Blev selv insimineret første gang d. 3/3-04 og skal først have svar fredag d. 19/3-04. Så jeg kender til det med at vente og ikke håbe for meget og alt det der der flyver gennem hovedet!!!
  Jeg har selv på fornemmelsen at det er lykkes, for jeg har meget kvalme, og i søndags begyndte mine brystvorter at gøre kanon-ondt og det gør de stadig! Mon ikke det er et tegn!!!

  Jeg krydser fingre for alle os der venter spændte på vores svar!!!

  Linda

  Avatar
  Anonym
  20. juni 2006 kl. 13:40

  hejsa

   

  jeg blev insemineret den 2 juni og er blevet gravid så det kan lykkes første gang hold modet oppe. har selv været igennem en operation i februars da jeg havde cyster på æggestokkene også kaldet pcos..

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.