Close
Log Ind Opret Bruger

Første behandling iui

 • 15 oktober 2021, 06:48

  Frustrerede tanker!
  vi har netop været igang med vores første IUI behandling. Jeg nåede til 3+2 igår og i morges da jeg vågnede havde jeg fået mens, og jeg var ikke i tvivl om at det var mens!

  vi har tidligere været i behandling og blev for næsten 5 år siden gravid i første IUI, så havde bare så store forventninger denne gang!
  I undersøgelserne op til behandlingen fandt man ingen årsag til at jeg ikke blev gravid på naturligvis. Dog viste blodprøverne at jeg havde lidt lavt stofskifte, som de opfordrede mig til at få tjekket op på efter graviditet. Egen læge mente dog ikke at det var noget der skulle følges op på.

  jeg har i mellemtiden været gravid, på naturligvis, men mistede desværre 40+5.

  vi blev henvist til fertilitetsbehandling ved Faurskov i Aalborg. De mente ikke det var relevant at foretage nye undersøgelser ud over en enkelt skanning, men ingen blodprøver. Jeg fortalte at jeg selv havde mistanke om kort lutealfase og lavt progesteron niveau, men det mente de ikke.

  I denne behandling fik jeg 50 enh. Gonal-F, og havde ét æg. Første gang i behandling fik jeg flere enheder og havde 4/5 æg (dog ikke alle lige store).

  Nu skal jeg så ringe og opstarte ny behandling. Jeg håber sådan at de vil tage nogle blodprøver for at kunne se mit hormonniveau.

  Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med opslaget, men er bare frustreret!

  12. november 2021 kl. 07:03

  Jeg forstår godt din frustration og håber da at de vil tage blodprøverne også for at give dig lidt mere ro.

  Jeg er selv i behandling hos dem, og jeg blev insemineret for første gang igår.

  13. november 2021 kl. 03:48

  Jeg synes du skal tale med din læge om at få en henvisning til fertilitetsklinikken Sygehus Syd. Jeg startede selv op med fertilitetsbehandling ved en privat klinik efter henvisning fra lægen. Blev ikke gravid og de henviste mig videre til sygehus hus hvor lægerne var noget overraskede over det forløb jeg havde haft på den private klinik. Jeg fik klart det indtryk, at de mente at jeg var blevet fejlbehandlet. Jeg følte mig i meget tryggere hænder inde på sygehuset. De lyttede mere til mig, og tog mig seriøst. Jeg blev gravid i første forsøg på sygehuset. Havde inden da været igennem 5 forsøg på klinikken hvoraf en del måtte afbrydes pga. forkert medicin/medicindosis.

  På sygehuset fik jeg medicin der skulle udskyde mens, så ægget fik bedre mulighed for at sætte sig fast. Det gjorde jeg ikke på den private klinik. Jeg tror det har gjort en forskel for mig, for jeg fik tit mens kort tid efter behandlingen. Det lyder til du har behov for den medicin også.

  Jeg ville ønske jeg havde stoppet behandlingen i det private meget før og var startet på sygehuset i stedet, men jeg vidste ikke det var en mulighed dengang.

  pøj pøj med det.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.