Close
Log Ind Opret Bruger

Født 23+5

 • 13 december 2016, 12:46

  Det startede allerede tirsdag d. 29/11 om aftenen. Jeg havde fået det noget skidt, med feber, svimmelhed og general utilpashed. Lige efter aftensmaden besvimede jeg et par gange og var et smut ved vagtlægen. Lavt blodtryk, fik jeg af vide var problemet og fik besked på at slappe af.

  Dagen efter var jeg ved egen læge på grund af smerter i underlivet. Jeg fortalte hende om episoden aftenen før og hun sendte mig straks til en scanning hvor jeg blev scannet både indvendigt og udvendigt. Der var intet at se. De tog en prøve af min urin, men den var også fin. Hjem igen.

  Så skete der ikke mere end at jeg gik og var lidt sløj, før søndag morgen. Jeg stod op og gjorde ligesom jeg plejer. Jeg sad lige ved computeren mens tøsen kørte noget mad i hovedet og PLASK, min stol var pjask våd. Min umiddelbare tanke var at jeg nok var kommet til at tisse i bukserne, så jeg skyndte mig ud på toilettet. Jeg var helt gennemblødt og vandet blev ved med at sive. Lige så snart det gik op for mig hvad der var sket, skyndte jeg mig at ligge mig ned og ringe ind til fødegangen. Mit vand var gået – 23+1

  Jeg blev hentet i ambulance til Aalborg, fordi børneafdelingen i Hjørring ikke kunne håndtere så for tidligt fødte børn. Jeg blav scannet og undersøgt på alle tænkelige måder og de nåede frem til at jeg havde en lille infektion. Jeg fik et drop i hånden med antibiotika og blev flyttet op på svangerskabsafdelingen, hvor jeg blev indlagt til at være sengeliggende indtil jeg skulle sættes igang når jeg var 34 uger henne.

  Der lå jeg så indtil onsdag aften, hvor jeg begyndte at få veer. Jeg blev straks sendt ned på fødegangen og undersøgelserne gik igang igen. Infektionen havde taget til og nu kunne min krop ikke mere – baby skulle ud.

  Jeg havde veer indtil 17:45 næste dag (8/12) – i knapt 24 timer – hvor min lillebitte søn så blev født. Han var faktisk en stor knægt af sin "alder" med en kampvægt på lige over 500 gram og en fin længde på 31 centimeter. Han blev selvfølgelig hevet væk af et team af læger lige så snart han var ude og jeg blev sat i hastebehandling for infektionen med et nyt drop i den anden hånd.

  Jeg så min søn for første gang dagen efter, hvor jeg var frisk nok til at rejse mig fra sengen igen. Med ledninger over det hele og en tube i næsen så det ret voldsomt ud, men de forsikrede mig om at han er okay.

  Han har fået scannet sit hovede for at se om der var blødninger i hjernen og dem er der ingen af. Alt tyder på at han nok skal klare sig og formegentlig endda uden de helt store mén.

  13. december 2016 kl. 12:55

  Stort tillykke med jeres lille nye søn.smiley

  Håber i begge har det godt,under omstændighederne.

  13. december 2016 kl. 13:13

  Stort tillykke no

  Håber  i har det godt trods omstændighederne 🙂 

  Avatar
  Anonym
  13. december 2016 kl. 13:15

  Puha sikke et forløb. Sender jer alle de varmeste tanker. Håber I alle kommer godt igennem det hele. 

  13. december 2016 kl. 13:20

  Huff, det må have været et ordentligt chock, men tillykke med ham smiley og håper I har det godt efter omstændighederne og alt det bedste fremad smiley

  13. december 2016 kl. 13:25

  Mange tak 🙂

  Han er en stærk lille(bitte) skid og mosler en del rundt. Han har kræfter nok til at skrække livet af os alle sammen ved at hive hans sensorer af og rykke på hans Cpap, så der er ikke de store bekymringer fra lægernes side af.

  Han kan selv trække vejret (takket være lungemodner der blev givet (til mig) i tide) og han virker faktisk til at være omkring 3 uger ældre end han egentlig er, ud over hans mave/tarmsystem.

  13. december 2016 kl. 13:42

  Stort tillykke med den lillebitte nye i familien ❤️ dejligt at høre han er så sej allerede.

  13. december 2016 kl. 14:00

  Tillykke med din lille søn! Jeg håber I får et godt forløb fremadrettet 

  Pas godt på dig selv under indlæggelsen og husk at spørge om hjælp og sig ja til al hjælp du får tilbudt fra venner og familie no

  13. december 2016 kl. 14:05

  Stort tillykke med ham søde du no Sikke da en frygtelig forskrækkelse. Hvor er jeg glad for, at han er SÅ bomstærk, og at udsigterne er godt. Jeg håber det bedste for jer!smiley

  13. december 2016 kl. 14:28

  Puha, sikke en omgang! Stort tillykke med ham, han lyder til at være en stærk lille fyr. Er han stadig en Balder?

  Alt der bedste til ham og jer!

  13. december 2016 kl. 14:44

  Tillykke med ham- og dejligt alt er godt. Det bliver et hårdt forløb, med udsigt til mange , mange uger indlæggelse. Der er rigtig god hjælp at hente i fb grupperne "dansk præmatur forening" , samt " født for tidligt/præmatur", hvis ikke du allerede er der. Kan bare ikke erindre der er kommet så lille nyt et medlem den sidste uges tid smiley

  13. december 2016 kl. 14:48

  Tillykke med den lille stærke fyr cheeky

  Pøj pøj fremadrettet og en masse positiv energi i hans retning herfra! no

  13. december 2016 kl. 14:58

  Mariendk : Ja, han er stadig en lille Balder. Han blev døbt som noget af det første, da jeg selv er troende og ikke ville risikere noget, så navnet er endda 100{52d33629519194be87f591eb76deb8f33f416e23e899e7a2a01eff17dd2f24de} officielt frown Og den lille navnemarkat med hans navn på på kuvøsen er formet som en hund, så det har vi haft det ret sjovt med, når nu min mor og svigermor mente at det var et hundenavn kiss

   

  altea : Mange tak, jeg vil prøve at kigge på det smiley

  Avatar
  Anonym
  13. december 2016 kl. 15:07

  wauw – hold da op hvor vildt. Stort tillykke med jeres lille søn – omend i har mødt ham lige rigeligt tidligt 😉 

  Håber i alle har det godt under omstændighederne og at jeres Balder klarer sig til UG 😉

  13. december 2016 kl. 15:09

  Velkommen til livet kære balder <3

  Hvor det skønt at læse at du er en stærk lille fyr 

  Håber i alle har det godt cheeky

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.