Close
Log Ind Opret Bruger

Fødsel efter svær bristning

 • 7 september 2021, 06:43

  Hej alle!

  Jeg havde en svær bristning med min første på Slagelse. Dengang forstod jeg ikke helt at min bristning var så alvorlig, jo jeg var inde og blive opereret efter fødsel og havde tjek efterfølgende, men det var jo min første oplevelse, så det var jo “normalt”. Det eneste de sagde var at de rådede mig til at der gik 2 år mellem mine fødsler.

  Nu er jeg så ca 29 uger med nr. 2, og skal føde på Herlev. For et par uger siden snakkede jeg med en fødselslæge og hun snakkede om at jeg pga min bristning skulle overveje kejsersnit og hvis jeg gerne ville føde normalt, ville der være ekstra opsyn og det ville være en meget mere kontrolleret fødsel, i at de ville skulle sige hvad jeg helt præcis må gøre, og derudover at det heller ikke må gå for hurtigt.
  Det var ret overraskende at høre for mig, netop fordi Slagelse ikke rigtig sagde noget i den retning.
  Det var også svært at høre pga at jeg ved min første var jeg så fokuseret på at få en vandfødsel, men det endte med at forlænge processen så meget. Så denne gang ville jeg bare gerne “go with the flow”, men det vil jeg så ikke kunne uanset hvad, enten kejsersnit eller en meget kontrolleret fødsel.
  Fordi min bristning var så voldsom, så risikerer jeg at briste igen. Min heling efter var så rigtig god og jeg har ikke haft problemer, men det er jeg på ingen måde garanteret.
  Fødselslægen sagde at pga min gode heling og ingen problemer, så ville jeg godt kunne vælge at føde selv, men vi skal snakke igen når jeg ca 32-34 uger.

  Leder efter råd og erfaring med det 😊

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.