Close
Log Ind Opret Bruger

Flaskebarn på tur – udstyr

 • 9 december 2019, 23:08

  Hej!

  Jeg må pga medicin ikke amme mit kommende barn, og jeg er derfor i gang med at få styr på det med sutteflasker 😉

  Når i er på tur – hvad har i så med? Hvordan bærer i jer ad? 

  Termoflasker? Hvor mange, hvor store, med kogt vand og/eller koldt kogt vand? Har i en favorit flaske som kan anbefales?

  Hvad med flaskevarmere? Er de gode eller spild af penge? Kan man bruge dem feks sammen med en powerbank? Nogen anbefalinger hvis jeg skal købe sådan en?

  Er der andet som er et must når man skal ud af huset med baby?

   

  Alle råd modtages med kyshånd ❤️

  9. december 2019 kl. 23:26

  Jeg havde sådan en aflang ståltermoflaske med kogende vand i pusletasken. Og så havde jeg sutteflasker med kogt koldt vand i, det passede sådan ca med 60{e38b6f3b497de7a8a17d7c7f2d6212395926b0a6773aaf634358db75c7b5cddb} koldt vand til 40{e38b6f3b497de7a8a17d7c7f2d6212395926b0a6773aaf634358db75c7b5cddb} varmt når jeg skulle bruge det… Jeg afmålte mme i små Rice-bøtter, så det var nemt at lave en flaske når det var tid. 

  Det eneste jeg skulle købe var termoflasken, for den vi havde i forvejen var gigantisk. I starten købte jeg alle mulige smarte gadgetd, men blev lynhurtigt træt af det, det stopper bare ALDRIG med "fikse" ting man liiiiige kunne gå brug for. 

  Alt efter hvor I skal hen er der også steder der har pusle/ammerum med mikroovn, jeg ville bare ikke stresse gennem et indkøbscenter med et sultent barn for at finde en mikro, så ovenstående løsning passede godt på mig. 

  Min datter spiste små portioner men ofte, så jeg havde nok 3-4 flasker med ud, alt efter hvad vi skulle. Mængden steg jo i takt med at min datter voksede. 

   

   

   

  Avatar
  Anonym
  9. december 2019 kl. 23:28

  Hvis vi var på tur udendørs eller lign, hvor man ikke kan låne en microovn, havde jeg en termokande med varmt vand og en flaske med koldt vand (kogt koldt vand når de er helt små) og en bøtte med pulver. Så kunne jeg blande vand i flasken til den rette temperatur, pulver i og ryste 🙂 

  Var vi hjemme hos nogen, havde vi bare flasker og pulver med og lånte køkkenudstyret til at fixe noget vand 🙂 

  Vi brugte tommetippee back to Nature flasker, men det var kun fordi jeg også ammede og helst ikke ville risikere at der var for stor forskel og min baby fravalgte brystet helt 🙂 de fleste jeg kender bruger Avent flasker eller dem der man kan få med varmepatron i bunden, det er ret smart på tur 🙂 

  Avatar
  Anonym
  9. december 2019 kl. 23:37

  Jeg gjorde det samme, som andre har nævnt i tråden. Kogt, koldt vand i flasker og en lille termokande med varmt vand. Afmålt Mme i små bægre. Havde købt nogle i Jysk, der passede i størrelsen. Skulle jeg være afsted længe, havde jeg en mindre mængde koldt vand i nogle af flaskerne.

  Jeg syntes ikke, der var nødvendigt med alle mulige gadgets. Er gravid igen og går ikke ud fra, at jeg kan amme (pga brystreduktion). Jeg gør bare det samme næste gang. Det fungerede og var nemt. 

  9. december 2019 kl. 23:38

  Hvis vi bare er ude til den næste flaske har jeg kogende vand med, som så har opnået drikke temperatur når barnet skal have den næste flaske, samt en bæger med opmålt pulver ellers har jeg flasker og brikker med.

  Jeg har klaret det fint i huset med en elkedel og microovn, men begge ting også totalt uundværlige. 

  Flasker farvoriten mam antikolik den har alle tre ville tage. 

  9. december 2019 kl. 23:39

  Har et termokrus med kogende vand. En flaske med kogt vand og en bøtte fra Avent ( fik i en gratis pakke). Med en måleske sutteflaske ( jeg bruger Difrax s-bottle men syntes sutteflaske er en smagssag) . Og blander så derfra låner ikke microovn osv er lidt sart med om de er rengjort ( især i  ammerum)  så vil hellere fikse alt selv. 

  Jeg har det pt i en rygsæk hvor bleer osv også er eller en pose pusletasken syntes jeg var for besværlig at have med

  Man kan jo også købe de der briks ( har ikke selv brugt dem men de små smarte til når eks baby starter mad)   

  Alle mulige smarte ting har jeg aldrig købt og ikke manglet 

  alt efter hvor længe du skal være ude er det måske slet ikke nødvendigt med et “samlesæt”. Min på 5 måneders spiser eks hver 4-5 time. Så teoretisk kan jeg sagtens nå ud og hjem men har dog alligevel med. 

  9. december 2019 kl. 23:46

  Vi brugte i øvrigt Philips Avent flasker… Det var ret tilfældigt at det blev dem, men det var lækkert at det var sådan et standard-mærke der ku fåes i næsten alle supermarkederne og ikke et eller andet fancy nichemærke fra en specialbutik.

  Vi brugte allomin, det var også ret tilfældigt, startede med den alm blå men skiftede hurtigt over til den grønne pga min datters mave. Og her opdagede jeg mange måneder inde i processen at de fx i Kvickly og de fleste andre steder hvor jeg handler koster 75 kroner, mens min lokale Dagli Brugs og en anden lokal købmand tog 50, – fast – der er altså VIRKELIGT noget at spare da det i forvejen er en tung post på budgettet. 

  10. december 2019 kl. 02:35

  Jeg har en halv liters termokande med kogt varmt vand og så har jeg en flaske med koldt kogt vand. Derudover har jeg en pose med MME i. Afmåler det ikke i en bøtte, har bare doseringsskeen med. 
   

  vi bruger Phillips avent flasker. Vi har også prøvet flasker fra Mam, men de fungerer ikke for os. 
   

  vi bruger ikke flaskevarmer, så har ingen erfaringer med det. 

  10. december 2019 kl. 09:06

  Jeg havde enten brikker med mme med, eller afmålt pulver i en bøtte og så vand i flasken. Skulle vi på tur hvor der ikke var adgang til mikroovn havde jeg en iiamo selvvarmende flaske med (og varmepatroner), men ellers lånte jeg bare en mikroovn det gik så fint. -Og havde jeg ikke fået iiamo flasken med så kunne min datter også drikke flasken ved stuetemperatur i en snæver vending. 
  Hjemme havde jeg mikroovn og elkedel, som jeg ikke ville have undværet. Men synes ikke jeg manglede andet udstyr. 

  Jeg var rigtig glad for at blande nattens flasker om aftenen, så de bare skulle ud af køleskabet, i mikro og så serveres. Det var meget nemmere end at stå og jonglere med sultensur baby, vand og pulver kl 3 om natten uden at være ordenligt vågen.

  Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.