Close
Log Ind Opret Bruger

flaskebarn / spørgsmål

 • 25 december 2020, 17:08

  Hej.

  Grundet en meget dramatisk fødsel, er min krop blevet så forvirret / forskrækket at den ikke kan producere mælk til min lille søn. Jeg må derfor erkende, at han kun kommer til at få flaske. Jeg ville gerne ha' ammet ham, men nu er situationen så anderledes og må derfor få det bedste ud af flasken 🤗

  er der nogen som har fif til et smart 'flaske' setup hvor man ikke fysisk skal vaske, koge og sterilisere hver 3 time. Har hørt om en 'maskine' som kan rengøre flere flasker på én gang og også tilberede mælkeerstatning.. er jeg meget interesseret i at høre jeres erfaringer med. Ved bare ikke hvad jeg skal søge på at ord på google.

  ser frem til at høre fra jer flaskebørns forældre ❤️🙏🏽

  25. december 2020 kl. 17:13

  Vi havde en Avent dampsterilisator og så havde vi omkring 14 flasker så vi ikke hele tiden skulle vaske og sterilisere 😊 Vi overvejede en baby breeza som laver mælken, men er glad for vi ikke købte en, for det var ligeså nemt at varme vand i flasken i mikroovnen og så komme pulver i. 

  25. december 2020 kl. 17:30

  Køb mange flasker! Vi havde ogsÅ en Philips Avent vasker til mikroovn. Lifesaver. Gør livet så nemt for jer selv som muligt. Og man kan godt købe dem brugt. 

  Avatar
  Anonym
  25. december 2020 kl. 17:38

  At have en god portioner flasker er helt sikkert vejen frem hvis du spørger mig 😅 Mindst så mange af man kun skal sterilisere m.m. 1 gang dagligt. Vi gjorde det bare en kæmpe suppegryde, så har ikke erfaringer med diverse dimser der kan klare den sag.

  Til gengæld er det min erfaring at de dimser der kan lave erstatningen for dig er spild af penge. Vi havde en (har glemt mærket nu, men dengang var det et ret rost mærke) men den var så langsom om jobbet at jeg kunne må at koge vand i elkogeren (vi havde ikke mikroovn) og selv blande med det kogte afkølede vand i sutteflasken og pulver før den var i nærheden af færdig 😳 Den kunne bruges i bilen, men ærligt så var det nemmere bare at have en termoflaske med varmt vand med 🤷‍♀️
   

  I starten kan det godt virke uoverskueligt med flaske, men du lærer hurtigt blandingsforholdet mellem kogende og koldt vand eller hvor længe de skal have i mikroovnen afhængig af mængden. Og man lærer lynhurtigt at blande på farten også.

  25. december 2020 kl. 18:04

  Vil bare lige skrive ift den kommentar over mig at du kan have koldt kogt vand i køleskabet 😊

  25. december 2020 kl. 18:09

  MAM flasker kan du sterilisere enkeltvis i mikroovnen. Dvs. Du også kan sterilisere, når du er ude, hvis der er en mikroovn. Det vil jeg klart anbefale! Derudover så kogte vi vandet til erstatningen på forhånd, målte af og satte i køleskabet. Så var de klar til at komme i mikroen. Meget nemt. 

  25. december 2020 kl. 18:24

  MAM flasker kan nemt sættes i mikroovnen 5-6 stk ad gangen. Så er det snart kun 1 gang eller to i døgnet man steriliserer.

  Vi har købt en babybrezza – det bedste køb ever til en flaskefamilie! Bestemt alle pengene værd, især om natten 😁

  Man har aldrig et skrigende barn der skal vente på mad.

  Avatar
  Anonym
  25. december 2020 kl. 18:34

  Vi har købt en Baby Brezza og fylder den med kogt koldt vand hver morgen og aften 🙂 Samtidig har vi 10 af de store MAM Anti kolik flasker i rotation som bliver vasket også får 1 flaske 3 minutter også plus 1 minut pr flaske udover den ene 🙂 Det fungere sindsyg godt for od og baby brezzaen er alle pengene værd ❤❤

  Tillykke med bebs ❤

  Avatar
  Anonym
  25. december 2020 kl. 19:11

  HendeDer! skrev :

  Vi har købt en Baby Brezza og fylder den med kogt koldt vand hver morgen og aften 🙂 Samtidig har vi 10 af de store MAM Anti kolik flasker i rotation som bliver vasket også får 1 flaske 3 minutter også plus 1 minut pr flaske udover den ene 🙂 Det fungere sindsyg godt for od og baby brezzaen er alle pengene værd ❤❤

  Tillykke med bebs ❤

  Lyder smart med flere mam-flasker i mikroovnen samtidig, men hvordan fandt I frem til 1 minut ekstra pr ekstra flaske?

  Avatar
  Anonym
  25. december 2020 kl. 19:16

  Sophy2020 skrev :

  HendeDer! skrev :

  Vi har købt en Baby Brezza og fylder den med kogt koldt vand hver morgen og aften 🙂 Samtidig har vi 10 af de store MAM Anti kolik flasker i rotation som bliver vasket også får 1 flaske 3 minutter også plus 1 minut pr flaske udover den ene 🙂 Det fungere sindsyg godt for od og baby brezzaen er alle pengene værd ❤❤

  Tillykke med bebs ❤

  Lyder smart med flere mam-flasker i mikroovnen samtidig, men hvordan fandt I frem til 1 minut ekstra pr ekstra flaske?

  Det står i brugsvejledningen til dem 😉 Der står også at man f.eks. ikke må hælde kogende vand direkte i flaskerne..

  Avatar
  Anonym
  27. december 2020 kl. 05:15

  Jeg har også en lille dreng (8 uger) han bliver suppleret med flaske efter hver amning. I starten havde jeg kun 2 flasker, fordi jeg blev ved med at håbe på at vi kunne undvære dem, totalt tåbelig disposition.  Jeg blev bare endnu mere irriteret over behovet for flaskerne når jeg skulle skynde mig at sterilisere dem hver gang han sov.

  Nu har jeg købt nok flakser og suttehoveder til hele døgnet, plus en ekstra flaske til ekstra kogt vand. 

  Har en avent damp sterilisator til mikroovnen, bedste plastik dims investering ever! Vi har mega meget kalk i vandet og alt der koges i vandet bliver belagt med hvidt kalk lag, det gør det ikke i sterilisatoren.  

  Hvef aften rengøre vi alle flaskerne og putter dem i sterilisatoren ( 6 min i mikroovnen) og koger vand i en gryde. ( tror nok man kan koge i el koger, men vil være helt sikker på at det er kogt ordentligt) så hælder vi det, lidt afkølede, vand på flaskerne i den mængde han plejer at få,  og stiller dem med låg på i køleskabet.  Når de skal bruges det næste døgn lunes  de nemt  i mirkoovenen og putter så pulver i bagefter. Det har gjort det så meget nemmere, både tidsmæssigt men også at acceptere flaske behovet når det ikke er så besværligt mere. 

  Har iø sådan en pulver bøtte fra mam, den er smart når man skal på tur ( ikke fordi det sker særlig tit disse corona tider) men måler også af til natflasken i den om aftenen. Det er så nemt når man er dødtræt om natten 😉

  Har også altid en brik eller to stående som backup, de er jo altid klar til brug. Det er bare alt for dyrt at bruge dem hele tiden. 

  27. december 2020 kl. 08:21

  Helt ny i denne flaskeverden selv.

  Vi har Philips Avent Naturals sutteflasker og også sterilisator til microbølgeovn.

  Vi har pt 5 flasker, men tænker at købe 3 mere.

  Flaskerne bliver rengjort og så ind i sterilisatoren og 4 min i mikrobølgeovnen og så køles af.

  Tørrer dem af i et rent viskestykke og lader vores rengjorte elkedel koge vandet imens. Vandet får derefter kort liv at køle af og hældes derefter på flaskerne i den rette mængde. Låg mv skrues på og flaskerne kommer på køl.

  Når baby vågner, så tager jeg flasken og varmer den i mikrobølgeovnen (i vores tilfælde er det 25 sek). Herefter så putter jeg modermælkserstatning i og ryster flasken forsigtigt. Det tager mig max 1 minut at gøre en flaske klar. Vi bruger Nan HA, det har fungeret indtil videre, men baby er også kun 4 dage gammel.

  22.12.20 Kom datteren til verden. 52 cm og 3785g.

  27. december 2020 kl. 09:06

  Vi har købt denne: https://plusshop.dk/mam-micro?gclid=EAIaIQobChMIpIS27sbt7QIVged3Ch2i0Q0HEAQYDiABEgKHVfD_BwE

  Vi er rigtig glade for den. Den står permanent ved siden af håndvasken og når flasken er brugt, skylles den hurtigt af og smides i beholderen. Når beholderen er fyldt kommer den 7 min. i mikroovnen og dermed rene flasker. Vi har en del kalk i vandet, og som en anden skriver, kan vi ikke bare koge i en gryde, da der så vil være en hel hinde med kalk på flasker og sutter bagefter  

  Man må ikke hælde kogende vand i MAMs anticolic flasker, så vi gjorde altid det (indtil han var fire måneder), at når beholderen med flasker røg i mikroovnen, kogte vi vand i elkedlen. Derefter røg vandet i køleskabet, og når det så var kølet lidt af, blev vandet hældt på flaskerne og tilbage i køleskabet. Når vi så skal bruge en flaske ved vi, at vandet har nøjagtig samme temperatur og dermed samme tid i mikroovnen hver gang (i vores tilfælde pt. 34 sek. 😉). Nu hvor han er over fire måneder, bruger vi bare vand fra hanen, hvilket skærer den proces, fra hvor vi skal koge vandet først osv. Vi overvejede også at købe sådan en maskine, men jeg tænker (uden at vide det) at det er lige så hurtigt på vores måde

  Vi finder alle vores rutiner og hvad der virker for os hver i sær 😊

  27. december 2020 kl. 09:13

  Baby Brezza var den bedste investering jeg lavede til mine børn.

  30 sek og man har en flakse klar – og man skal ikke stå og bøvle med noget fx om natten. Vi havde den også med når vi tog på ferie da det bare var lettere.

  Derudover en avent dampdestillirator, hvor vi stillede flaskerne klar efter brug og når den var fyldt blev de vasket af. 
   

   

  27. december 2020 kl. 10:12

  Vi havde en strillisator fra Philips til mikroovnen, det var dejlig nemt og hurtig istedet for en gryde og kogende vand, og som andre skriver hvis der er meget kalk i vandet ligger der sig en hinde på flaskerne. Det undgår man i strillisatoren i mikroovnen. 
  jeg kogt altid vand og kølet af i køleskabet morgen og aften(det må max være i køleskabet/bruges inden for 24timer). Når de var afkølet hældte jeg det i flaskerne og satte i køleskabet så var det nemt lige og varme i mikroovnen man finder hurtigt ud af hvor mange sek det skal have og så pulver i.

  når jeg skulle på farten havde jeg en termokande med kogende vand i med, så kunne jeg nemt med koldt afkølet vand og blande det til ratte temperatur og så pulver i. Så var der nemt og hurtigt en flaske hvis ikke lige der var en mikroovn i nærheden. 
   

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.