Close
Log Ind Opret Bruger

Flaskebarn

 • 20 december 2006, 14:52

  Marcus har jeg valt ikke at amme da det helt klart var den bedste løsning for os begge… Han får så flaske.. Det har åbenbart den virkning på andre at så er det da helt i orden at de skal give ham mad…!! Bliver så gal.. Og når jeg så siger at det er kun Martin og jeg der giver ham mad (medmindre min mor passer ham) ja så bliver de fornærmede… Men man har da aldrig hørt en sige, “ej må jeg ikke amme dit barn?” Vel??

   

  Ahhh….. Skulle lige af med det

  Avatar
  Anonym
  20. december 2006 kl. 17:16

  En del af det at knytte sig til sit barn er jo at give det mad (læs: opfylde barntes behov). Så selvfølgelig skal folk da blande sig uden om. Kan godt forstå, du er træt af det.

  Christina

  20. december 2006 kl. 21:55

  Hej

  Det kan jeg altså helt ærligt ikke forstå at du kan blive så sur over. Men jeg står selvfølgelig heller ikke selv i situationen. Kunne dog godt tænke mig at vide, hvorfor du har valgt ikke at amme?

  Knus Mie

  20. december 2006 kl. 23:31

  Jeg valgte ikke at stoppe med at amme, da han suttede hul i mine brystvorter… Herefter brugte jeg suttebrik, hvor han også præsterede at sutte hul, Hver gang han skulle have mad tænkte jeg faktisk åh nej! Han skreg fordi han ville have mad jeg tudede fordi det gjorde noget så ondt. (ammede tiltrods for blødene brystvorter i 5 uger) Derfor var det klart den bedste løsning at stoppe for os begge to. Også fordi at der jo netop skal være hyggeligt at give sit barn mad og ikke stressende på nogen måde.

  Og vil bestemt ikke amme for en hver pris…

  Grunden til at jeg bliver sur er at det er ekstremt vigtigt at barnet får den tryghed det er at få mad fra dens mor eller far. Og jeg har det bare sådan at så skal andre ikke give ham mad og forvirre min søn. Og grunden til at jeg bliver sur er netop fordi man jo ikek spørger andre ammende kvinder om man ikek må amme deres børn.. Det kunne man jo i princippet snildt i en hånde venning i f.eks. mødregruppen nu man var i gang. Men det er jo ikke normalt.. Men hvorfor mener andre så at det er normalt at alle andre skal have lov til at give min søn flaske?   Bliver bare så gal…

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.