Close
Log Ind Opret Bruger

Fertilitetstart maj/juni 🌺

 • 28 maj 2024, 13:35

  Hej piger

  Jeg ved der kører en tråd herinde for alle, der skulle starte fertilitetsbehandling i marts/april. Jeg har nu startet en for alle, der skal med videre i maj/juni gruppen og håber, det bringer lidt held til os alle 🩷

  Jeg har fået menstruation i dag og skal starte op på gonal-F 112,5 enheder fra i morgen. Har ventet på at kunne komme i gang igen efter en MA i marts, så er så glad for, at jeg endelig skal i gang igen, men samtidig husker jeg også tydeligt, hvor meget hormonerne påvirkede mig sidst, men glæder mig mest af alt.

  Jeg fik gonal-f 150 enheder sidst og blev fuldstændig overstimuleret, så nu prøver de med 112,5 enheder. Er der nogen af jer, der “kun” har fået 112,5 enheder og har fået flotte æg ud af det?

  28. maj 2024 kl. 18:42

  Jeg vil gerne være med. Jeg er i gang med 3. runde ivf. Denne gang er jeg så træt, jeg næsten slet ikke kan hænge sammen og føler mig også lidt for følsom.  Var til scanning i dag, skal fortsætte behandling et par dage og så scannes igen. Æggene har ikke vokset som forventet. Jeg er lidt bange for, at jeg snart mister troen på projektet.

  28. maj 2024 kl. 18:46

  Det er jeg ked af at høre @shellym ❤️ De ville ikke sætte dig op i medicin her til sidst så, for at håbe, at de lige vokser det sidste?

  28. maj 2024 kl. 19:24

  Ej hvor godt med en ny tråd for maj/juni-den vil jeg også rigtig gerne være med i. Synes det er rart at have nogen at følges med, som forstår hvad man går igennem. Jeg er også igang med mit 3. forsøg med ICSI.                                                                                                                                         Jeg er ligesom dig @shellym også ved at miste troen på det. Fik kun et æg ud i første forsøg og ingen i andet forsøg, denne gang er jeg derfor sat i  lang protokol, håber virkelig det kan gøre en forskel.

  28. maj 2024 kl. 20:05

  @pimi80

  Vi må prøve at holde modet oppe sammen. Sidste gang fik jeg 4 æg ud, men ingen blev klar til oplægning eller frys. Håber lang protokol kan gøre noget godt for dig. Hvordan behandles man i lang protokol?


  @mhbl88
  Jeg får denne omgang 450 enheder pergoveris hver aften. De håber der bare skal et par dage til endnu. Så det håber jeg også 🤞🏻 Bliver lidt skør af ikke at kunne planlægge noget som helst☺️

  28. maj 2024 kl. 20:14

  Jeg vil også meget gerne være med igen. Det er nu rart t følges.

  Har første fryseforsøg på torsdag, og er meget spændt. Har I gode råd til efter ÆO?

  28. maj 2024 kl. 20:23

  Hej alle sammen 😆

  Jeg vil også gerne være med her, vores friske forsøg lykkes ikke. Men fik mit første frysesøg her i lørdags, så jeg er 3+1 i dag 😆 synes det er barsk forløb, alle de tanker og følelser

  28. maj 2024 kl. 20:37

  @brumlebassen @t12345 Jeg synes også, det er rart at have et fællesskab herinde, hvor I andre forstår, hvad man går igennem. Det er mega hårdt at være igennem.

  28. maj 2024 kl. 21:03

  Det er nemlig rart at følges ❤️ Har virkelig heller aldrig prøvet noget så hårdt og invaliderende som at være i fertilitetsbehandling, så det er rart med nogle der ved, hvad man går igennem ❤️

  28. maj 2024 kl. 21:19

  Hvor er det dejligt der allerede er kommet flere med, så vi er en hel flok der kan følges-for ja det er i sandhed en følelsesmæssige rutchebane det her.


  @shellym
  ved lang protokol starter man op på det der hedder nedregulering 1-2 uger før man har fået menstruation.  Man får et hormon som sætter en i en slags kunstig overgangsalder. Som jeg har forstået det er det for at de bedre kan styre hvordan folliklerne vokser når de går i gang med de sædvanlige hormoner. Ved mine to første forsøg havde jeg hver gang 1-2 follikler det blev store meget hurtigt, men de andre blev aldrig rigtig store nok-det håber de så at kunne styre med den lange protokol. Er virkelig spændt på det. Man tager hormonet som en næsespray 3 gange om dagen. Jeg er spændt på hvor stor forskel du har på 300 enheder og 450 enheder pergoveris. Jeg fik nemlig også 300 enheder i sidste forsøg, og tænkte også på om der mon skulle mere til..

  Også spændende for jer der er startet i jeres første fryseforsøg🙏

   

  29. maj 2024 kl. 05:42

  Jer som har kunme teste positivt før, hvor langt har i været henne da i har kunnet det? 😍

  29. maj 2024 kl. 09:23

  Heej med jer <3 Dejligt at kunne følges med andre herinde. Vi har haft en inseminering, og så missede vi ægløsning i denne cyklus, men var dog sammen derhjemme i hele det fertile vindue. Nu venter vi på menstruation, som jeg ikke aner hvornår skal komme, og så har vi to inseminationer tilbage. Men jeg er godt nok ramt på følelserne i de her dage, jeg føler mig nede i et ret stort hul😬 Er vred og ked af det hele tiden. Håber det kan hjælpe på det hele, at der er andre end mig, der er midt i det her <3

   

   

  29. maj 2024 kl. 18:20

  @solsikke97 Mange tanker til dig❤️ Jeg forstår dig godt. Det er hårdt at gennemgå. Jeg håber, du/I snart lykkes med jeres projekt.

  29. maj 2024 kl. 18:51

  Jeg vil også meget gerne være med 🙂

  Jeg har fået lagt fryseæg op idag og er nu mentalt i stand-by-mode, indtil testdag… kan slet overskue ventetiden…

   

  som svar på hvor tidligt man har testet positivt har jeg to gange kunnet se to (svage) streger på testen hhv. 6 og 7 dage efter ægoplægning 🤞

  29. maj 2024 kl. 18:59

  Jeg skal have fryseæg op på søndag – FET inmediate. Det er første ICSI runde, fik taget 6 æg ud, 4 delte sig, et op på dag to og to på frys.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.