Close
Log Ind Opret Bruger

Fertilitetshjælp, når man har et lille barn?

 • 19 april 2021, 14:41

  Hej

  Vi har et dejligt barn på 10 mdr., som vi fik hjælp til via inseminering.

  Og straks efter 8 ugers undersøgelsen prøvede vi at blive gravid, dvs i nu 8 måneder. Vi har virkelig haft meget samleje, men intet er sket. Og jeg er så bekymret for vi igen skal ha hjælp, og om vi overhovedet må få hjælp, når vi nu har et barn?

  Hvis ja, tror I vi må få hjælp når vores barn kun er 10 mdr?

  Jeg ammer stadig og min menstruation er ikke helt regelmæssig, så jeg ved faktisk ikke om jeg hsr ægløsning. Men har jeg redt til at blive udredt? Altså at blive undersøgt om jeg får ægløsning osv?

   

  Håber nogen kan svare på det.

  Tak.

  19. april 2021 kl. 19:06

  Altså min menstruation kom først da min søn var et år gammel. Og det er helt normalt at den er uregelmæssig i starten. Så jeg tænker umiddelbart at lægen i første omgang vil bede dig give kroppen lidt tid til at komme sig😊

  19. april 2021 kl. 19:41

  Du kan blive henvist til udredning og behandling med insemination når I har fælles børn, men kun i det private og kun klinikker med overenskomst med regionerne. I skal begge have en henvisning ved lægen. Jeg tror de er ligeglade med hvor gammel første barn er, men man skal have forsøgt et års tid inden man kan blive henvist.

  Jeg tænker at I skal give det lidt tid. Prøv at give kroppen lidt fred ovenpå en belastende graviditet og fødsel for ikke længe siden. I har et meget lille barn som fortsat kræver jeres fulde opmærksomhed. Det er hårdt at gå i behandling, det ved du sikkert godt.

  20. april 2021 kl. 08:20

  Altså min menstruation kom først da min søn var et år gammel. Og det er helt normalt at den er uregelmæssig i starten. Så jeg tænker umiddelbart at lægen i første omgang vil bede dig give kroppen lidt tid til at komme sig😊

   

  Jamen jeg fik min menstruation allerede to måneder efter fødsel, den er bare ret uregelmæssig. Den springer en cyklus over. Også er den svag, færre dage og ingen smerter overhovedet. Føler der er noget galt.

  20. april 2021 kl. 10:25

  I kan godt få hjælp til nummer to, men det kræver ammestop inden I igen kan påbegynde behandling.

  20. april 2021 kl. 16:46

  Jeg kan godt forstå du bliver utålmodig og bekymret så ☹️

  22. april 2021 kl. 11:02

  Har du nogle ide om hvorfor I skulle have hjælp til at blive gravide første gang, nogle gang er det nemmer at blive gravid anden gang da kvindes krop “lige som er i gear”.

  Jeg bliv meget hurtig gravid anden gang, men det meste af vores problem lå hos min mand, med dårlig sædkvalitet, hans mirakel kurs var kosttilskudet Punalpin – som han så forsatte med at tage også efter først graviditet, jeg kan kun anbefalde at din mand prøver det.

  23. april 2021 kl. 07:22

  I kan godt få hjælp til nummer to, men det kræver ammestop inden I igen kan påbegynde behandling.

  Ok så min læge kan ikke sige, at vi bare skal vente nogle år, fordi vi ikke er barnløse?

  23. april 2021 kl. 07:23

  Har du nogle ide om hvorfor I skulle have hjælp til at blive gravide første gang, nogle gang er det nemmer at blive gravid anden gang da kvindes krop “lige som er i gear”. Jeg bliv meget hurtig gravid anden gang, men det meste af vores problem lå hos min mand, med dårlig sædkvalitet, hans mirakel kurs var kosttilskudet Punalpin – som han så forsatte med at tage også efter først graviditet, jeg kan kun anbefalde at din mand prøver det.

  Nej ikke helt. De kunne ikke finde ud af hvad der var i vejen. Kun mistanke om lidt “klistrede” æggeleder, som blev åbnet efter en HSG.

  23. april 2021 kl. 20:35

  I kan godt få inseminerings hjælp. Hvis i skal have ivf hjælp koster det penge fordi i har et barn.
  i skal have prøvet i et år før i kan henvises. Medmindre i betaler selv. Det er normalt at din cyklus er ustabil det første år efter første menstruation.
  Du skal stoppe med at amme før i kan få medicinsk hjælp, da det er hormoner der går i mælken.

  29. august 2022 kl. 12:04

  Hej, bare et spørgsmål fra sidelinjen. Kan man ikke fravælge eventuelt crinone hvis man ikke vil stoppe amning endnu? Eller få noget andet.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.