Close
Log Ind Opret Bruger

hvorfor farve sort

 • 21 juni 2017, 19:26

  Jeg har set en del autostol i gammen tiden og de fleste har værre farve sort og har tit tænkt hvorfor har flot valg lige den farve så af ren nystartede til jer med autostol hvorfor har i valg af køb i sort? Jeg står og er ved af hjælp en med køb af en og vi sidder og snakke om stolen blev lige så varm selvom person købt en i en sndre farve hun er nemig mange bange for at stolen blev varm i sær en i sort

  21. juni 2017 kl. 19:47

  Vores er sort fordi det var eneste mulighed, da vi købte den. Desuden er sort unisex. 

  Avatar
  Anonym
  21. juni 2017 kl. 19:48

  Sådan en autostol bliver udsat for rigtig, rigtig meget: Gylp, beskidte sko, beskidte fingre, tabte snacks, savl, spildte drikkevarer, så min teori er simpelthen, at den sorte farve er valgt, så stolen er nemmere at holde pæn. Hvis man er bange for, at stolen bliver varm, når bilen holder stille, kan man have et hvidt håndklæde eller lignende, man kan smide over, når stolen ikke er i brug.

  21. juni 2017 kl. 19:52

  Vores første var også sort. Den gang var der heller ikke andre valgmuligheder. Men tænk på at der ved nogle farver er risiko for pletter af mere eller mindre klar karakter som ikke lige kan fjernes. 

  Jeg tænker at de ikke ses så let i sort.

  21. juni 2017 kl. 20:01

  Jeg syntes sort er pænest af de farver man kan få. Desuden er den mest praktisk, hvis man tænker på gylp og hvad sådan en lille størrelse ellers kan udsætte deres omgivelser for. 

  Den helt lille størrelse tager man jo ofte med ud af bilen med barnet i, så den bliver sjældent udsat for solen og varmen i en parkerer bil. Og ellers kan man, som en anden nævner, have er Hvidt lagen liggende som man lige lægger hen over stolen når man forlader bilen.

  Avatar
  Anonym
  21. juni 2017 kl. 22:19

  Står den i en varm bil som jo kan blive op mod 40gr i solen – så bli'r den varm uanset farven:) 

   

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.