Close
Log Ind Opret Bruger

Fantomspark eller luft i maven

 • 1 august 2020, 17:15

  Hej alle 

  Oplevede det mærkeligste i aftes, da jeg lå i sengen. Det føltes pludselig som om, en babyfod bevægede sig nede i højre side af maven under maveskindet. Da jeg mærkede med hånden, føltes det også lidt som en fod man kunne skubbe væk og ikke lang tid efter slog jeg en ordentlig prut 😅 er der andre af jer, der kan mærke luft i maven så tydeligt? Det føltes helt som en lille bebs, der sagde hej, men jeg kan altså ikke være gravid. Det er fysisk umuligt 😂 

  2. august 2020 kl. 09:14

  Ja! Før jeg blev gravid, oplevede jeg et par aftener i træk at min mave hoppede og dansede, det var simpelthen så sært!???? det føles godt nok som om der lå en derinde… men det gjorde der ikke???? nogen siger at man tarmene ligger anderledes efter graviditet – og at man mærker sine tarme på en helt anden måde???? det skal jeg lige love for!

  Avatar
  Anonym
  2. august 2020 kl. 14:06

  Efter jeg fik min søn, har jeg virkelig også oplevet mange fantomspark. Det er ret vildt ☺️ Det er jo nok egentlig bare gas, men nu hvor man ved hvordan spark føles, så får man følelsen af at det er det ????

  2. august 2020 kl. 15:02

  Jeg tror det er meget normalt når man har været gravid. Oplevede det selv rigtig meget mellem min første og anden graviditet.

  2. august 2020 kl. 16:39

  Ja, det er lidt pudsigt. Har nogle af jer rent faktisk kunnet mærke det udenpå maven? Synes det er lidt vildt at man kan mærke en prut eller tarmene bevæge sig sådan ????

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.