Close
Log Ind Opret Bruger

Familie med donarbarn søges

 • 9 november 2020, 09:39

  Hejsa,

  Fruen og jeg skal have donoræg og det giver nogle udfordringer på hjemmefronten. Konen er bange for at barnet en dag siger at vedkommende gerne vil have sin rigtige mor og ikke hende.Vi har snakket om at en åben donation er det rigtige, da barnet skal ret til at kende sandheden. 

  Mange timer går med at konen er bange for at barnet ikke er knyttet til hende, selv om hun er barnets mor fra dag 0 og frem.

  Er der nogen her i forumet, som har et eller flere børn, hvor barnet/børnene kender sandheden og stadig ser jer som de rigtige forældre? Vi giver gerne en kop kaffe selv i disse corona tider, så min kone kan se at dette kan lade sig gøre og sker dagligt (nok mere ofte, end vi kender til).

  Vi bor i Nord Sj. 

   

  På forhånd tak,

  Nenad

  7. december 2020 kl. 17:38

  Hej alle,

  Det er noget tid siden at jeg skrev dette og der har været meget snak i vores hjem siden og mange ting er vendt i disse snakke.

  Vi er skal have doneræg med sikkerhed, om det er anonmt eller ej gør ingen forskel for os. Bare barnet er sund og rask.

  Noget som I har skrevet har hjulpet os ret meget, at omtale æg doner som doner, har løst de ting som har givetr os hovedpine gennem længere tid. Hvis barnet vokser op med den viden, så skal vi ikke tage andre beslutninger senere i livet eller frygte at nogen kommer til at sige noget.

  Mit hår er sort, mine øjne er brune, så de gener vil vinde næste hvert gang, så vi er skervet op med krav om at det er en skandinavisk doner, i håb om at der måske også kune være lidt som kunne ligne min kone, som er en en vaske ægte svensk/dansk blanding.

  1000 tak for alle jeres erfaringer, det vigtigeste og det som gjorde at vi er klar er ordet "doner" over for barnet og ikke nogle lange forklaringer, de kan komme senere i livet hvis det bliver nødvendig.

  Nu skal vi bare have 10 måneder til at gå, som er ventetiden lige nu, og den kommer til at gå med motion, sund kost og hygge lidt inden der forhåbenligt bliver vent op og ned på vores liv.

  Hav en dejlig aften derude,

  Nenad

  9. december 2020 kl. 06:31

  9. december 2020 kl. 06:33

  Må lige sige, elsker den måde I har fortalt det til jeres barn på 🤩

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.