Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaringer med methformin?

 • Avatar
  my
  21 april 2004, 20:02

  Jeg har lige idag fået at vide, at jeg har PCOs og skal straks begynde at tage methformin. Havde ikke lige forestillet mig, at jeg skulle tage sukkersygemedicin og har meget blandede følelser med det. Skal jeg mon tage det altid så – også når jeg ikke går med planer om at blive gravid? Er temmelig forvirret, så jeg håber, der er nogen, der har lyst til at fortælle om deres erfaringer/tanker?

  Knus My

  24. april 2004 kl. 17:46

  Du skal med glæde tage imod metforminen da amerikanske undersøgelser viser at man som pco`er har større chance for spontan abort. Denne risiko falder fra hele 45% til sølle 9% når man tager metformin. Desuden skulle metformin i mange tilfælde give spontan ÆL og hjælpe på vægten hvis det er et problem for dig.
  Jeg er i øjeblikket metformin. Jeg startede op med en tabl. morgen i en uge og trappede så op til en morgen og en aften. Dette var dog alt for voldsomt for mig så jeg satte dosis ned til en halv morgen og aften. Det hjalp og jeg har det rigtigt godt nu.

  Hvis du har spørgsmål skriver du bare, jeg vil med glæde hjælpe 🙂

  Knus og tanker

  TanjaA

  24. april 2004 kl. 17:52

  Jeg glemte lige at fortælle at metforminen gør at du får mere energi, bedre appetit og bedre humør.

  Det er vist meningen at du kan tage metforminen til og med uge 11 i graviditeten. Der er dog delte meninger om det. Jeg ved ikke om man skal fortsætte hele livet. De fleste får det jo bedre hvis de taber sig – altså hvis man hører til den gruppe af pco`ere der er overvægtige!!

  Knus og tanker

  TanjaA

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.