Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaringer med ovitrelle

 • 2 juli 2021, 10:45

  Hej.
  Min kæreste og jeg skal i gang med vores første stimuleret hjemmeforsøg, hvor jeg skal tage ovitrelle. Formegentligt på mandag. Jeg kan mærke, at jeg er ret nervøs for bivirkningerne. Jeg var så dum, at læse indlægssedlen, og nogle af bivirkningerne lyder rigtig voldsomme. Jeg har fået en del medicin igennem mit liv, og har ofte oplevet slemme bivirkninger, så derfor er jeg helt nervøs nu. Vil i dele jeres erfaringer med hvordan i reagerede på det?

  2. juli 2021 kl. 11:38

  Jeg fik hovedpine, kvalme, var træt. Ja jeg fik rigtig mange bivirkninger men jeg kom igennem det. Jeg sov rigtig meget for at komme igennem det. 

  2. juli 2021 kl. 11:41

  Okay, så det var til at komme igennem? Hvornår aftog dine bivirkninger? Og lykkedes det med at blive gravid for dig?

  2. juli 2021 kl. 11:55

  jeg fik absolut ingen bivirkninger første gang. anden gang fik jeg lidt hovedpine, kvalme og træthed ligesom ovenstående men det hjælper at tænke, at det eneste Ovitrellen rigtigt gør er at få kroppen til at tro, den er gravid. Det er altså helt “naturlige” bivirkninger, selvom det er kemisk induceret.

  2. juli 2021 kl. 19:14

  Ja det var til at komme igennem. Det var ikke sjovt men jeg vidste jo at det var det der skulle til for at få en baby. Bivirkningerne aftog da ovitrelle var ude af kroppen. Omkring 10 dage efter.
  Med første barn blev jeg gravid i første forsøg og med andet barn blev jeg gravid i andet forsøg.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.