Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaringer med Aagaard og Maigaard klinik

 • 18 maj 2022, 08:43

  Hejsa.

  Vi har planer om at starte på projektbaby nr. 2. Den første er lavet på Fertilitetsklinikken i Skive.

  Jeg vil meget gerne høre erfaringer om både Aagaard klinik og Maigaard klinik i Århus.

  Hit me 🙂

  På forhånd tak.

  18. maj 2022 kl. 08:55

  Jeg har kun været på Aagaard til en gynækologisk scanning fordi lægen mistænkte jeg havde endometriose eller cyster på æggestokkene (det var der så ikke). Og jeg havde den bedste oplevelse! Han tog sig så god tid og forklarede mig alt meget uddybende, så han var sikker på jeg var overbevist om at alt så fint ud og at jeg var tryg i det. Jeg aner jo intet om hvordan de er til fertilitetsbehandling, men ud fra den menneskelige oplevelse vil jeg i hvert fald anbefale dem 🙂

  18. maj 2022 kl. 09:03

  Jeg har kun erfaring med Maigaard og dem har jeg været virkelig glad for. Skriv hvis der er noget mere specifikt, du gerne vil vide.

  18. maj 2022 kl. 14:46

  Jeg har været i fertilitetsbehandling ved Aagaard. Vi fik et barn ud af det, men jeg vil ikke umiddelbart anbefale dem. Da vi startede hos dem var der pludselig problemer med at befrugte æggene. Vi har aldrig haft høje befrugtelsesrater, måske knap 50% men ved Aagaard var det 0-20% over 4 forsøg.

  Og jeg synes ikke rigtigt de ændrede noget, selvom det ikke virkede. Først da jeg foreslog det.

  Derudover skulle man nogle gange vente en del tid på at komme til.

  Men de var flinke og rare og vi fik et barn ud af det til sidst.

  18. maj 2022 kl. 16:58

  Jeg har kun hørt godt om begge klinikker, og selv overvejet begge.

  Jeg har dog benyttet Diers IVF som jeg på det kraftigste vil fraråde alle at bruge!

  Jeg skiftede til Ciconia da de tilbød fuld narkose ved ægudtagning. Vi var meget glad for dem, men nåede aldrig så langt i forløbet da jeg blev naturligt gravid meget pludseligt.

  Ønsker dig alt held og lykke! 😀

  18. maj 2022 kl. 19:37

  Jeg har kun erfaring med Aagaard

  Vores søn fra 2019 blev lavet der. Jeg kom igennem 7 iui (herunder 1 SA), 1 IVF uden blastocyster til oplægning og endelig 1 ICSI som blev til min søn.

  Det var over en periode på ca 1½ år. Dengang tog de iui på henvisning fra det offentlige. Det gør de ikke mere, og det er virkelig rart. Da vi startede på klinikken i 2017 var der altid stuvende fuldt i venteværelset, og man kunne sagtens vente 45 min før man kom ind. De virkede alle lidt stressede, da de altid var bagude.

  Vi har fået lagt fryseæg op fra udtagningen i 2019 (14 uger henne nu), og nu er stemningen bare en helt anden på klinikken. Der er fred og ro, og man kommer altid ind til tiden.

  Der er også kommet nye ejere, så der nu er to læger ansat. Tidligere var der kun én, så jeg tænker at det er mere fleksibelt nu. Da vi ventede på anden ægudtagning blev det skubbet en måned fordi lægen skulle på kursus lige den uge hvor jeg efter planen skulle have æg ud. Det var sgu træls. Nu er der åbent i alle ferier, så det gør det nok mindre stressende at være i et langt forløb.

  De to nye læger er begge virkelig søde og rare og grundige.

  Jeg kan kun anbefale Aagaard, især efter de ændringer der er sket.

  19. maj 2022 kl. 13:01

  Tusinde tak for alle jeres svar 🙌🏼☺️ Det er dejligt at få erfaringer fra nogen som har været der og kan skrive om hvordan de er og hvordan stemningen er. Vi skal lige tygge lidt på det. Så må vi se om det bliver Maigaard eller Aagaard 🤷🏼‍♀️
  Tak igen 🙏🏼

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.