Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaringer med Femifert?

 • 31 januar 2020, 10:18

  Hej med jer! 
  Jeg fik for nogle dage siden konstateret PCO hos min gynækolog via scanning og blodprøver. Jeg er i den mildere ende, men trods alt indenfor kriterierne. 
  Jeg er normalvægtig med BMI på 22 og uden mens i 7 måneder. Jeg er ikke insulinresistent ifølge blodprøverne, men har rod i FSH, LH og muligvis testosteron. Dyrker motion 2-4 gange om ugen og spiser ret varieret og sundt.
   

  Min gynækolog har sat mig på en Provera-kur for at fremprovokere en blødning – har en ret tyk slimhinde derinde. 
  Derudover syntes hun, jeg skulle prøve "det nye Inocaps" (og hvad det ellers har heddet), som hedder Femifert. Man skal kun tage 1 om dagen, hvor man tidligere har skullet tage 3 med de andre.. De har åbenbart skabt meget positive resultater i studier på fertilitetsklinikker både ift blødning, ægløsning og et evt vægttab hos dem, der har brug for det. De er ret dyre, men har fået de første 20 hos hende, og så må det være af egen lomme fremover 😅

  Nogen der har erfaringer med Femifert – eller også er på det nu? 
  Og andre der står i en lignende situation og er blevet gravide – eller har fået en regelmæssig cyklus igen? 
   

  Beklager en lang tråd 🤗

  Vh 

   

  6. marts 2020 kl. 15:00

  Hej, kan se at der ikke er nogen som har sværet endnu, håber du kan dele lidt om din erfaring med det siden der er gået lidt over en måned siden du skrev dette indlæg. har PCO-S (har lagt S'et på da jeg er i tvivl nogle gange hehe) har haft det i mange år og har prøvet andet produkt med inositol i som har da hjulpet mht cyklus sammen med ændring af spisevaner. men overvejer at prøve Femifert, kan du anbefalde det?

  Mvh Cille

  7. marts 2020 kl. 16:49

  Hejsa 🙂 

  Tog min Provera-kur på 10 dage og fik mens umiddelbart efter. Har taget Femifert i al tiden, men har ikke super meget at fortælle endnu. På tirsdag er det 28 dage siden mens, forhåbentlig kommer den indenfor en overskuelig fremtid. Skal nok give en update, hvis det er! ???? Hvordan er din cyklus? 
  Vh. 

  7. marts 2020 kl. 17:52

  Ok, 🙂 det håber jeg så at den gør hehe.. men vil nok prøve det alligevel.. ☺️ Hehe tak for svaret!

  4. april 2020 kl. 14:05

  Opdatering som lovet: 

  På 50. dagen efter provera-mens fik jeg min første, ægte mens uden hormoner osv. Det er første mens, siden jeg smed p-pillerne for 8 mdr siden!

  Jeg har taget Femifert, vitex og gelé royal. Hvilken én der har virket, eller om det er kombinationen, aner jeg ikke. Men har taget vitex og gelé royal længe før, jeg begyndte på Femifert, uden der kom mens, så er ikke i tvivl om, den har gjort noget. Stopper i hvert fald ikke med at tage dem lige foreløbig! ????

  5. april 2020 kl. 20:47

  Kan da lige tilføje:

  Jeg er samme type som dig. Pco. Normalvægt. Ikke rsulresisten. Regelmæssig motion. Ingen mens/Ægløsning.

  Jeg tager inocaps og har gjort det af 3 omgange. 1. Gang hed det inofolic og var pulver. Det var med til at give mig regelmæssigt mens og så fik jeg nogle sprøjter (gik ikke så meget om i navnet) gravid i 1. Insimineringsforsøg. Det blev dog en MA. Efter MA'en måtte jeg igennem en operation for asherman syndrom men fortsatte med inofolic selvom jeg havde frasagt fertilitetsbehandling. Jeg blev naturligt gravid og har et dejlig en nu. 

  Nu er vi igang igen og inocaps til mig samt letrozol til udvikling af folikler så ser det ud som om vi har en reel mulighed for at lykkes med en graviditet mens vi venter på at fertilitetsbehandling åbner op efter COVID-19. 

   

  Inocaps er min klinik (i Rungsted)'s hjertebarn og de er meget glade for produktet. Min gynækolog har dog oplyst med at femifert kan det samme, så det prøver jeg når jeg er nået igennem de pakker med inocaps jeg allerede har. 

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.