Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaring med ver de terre flyverdragt?

 • 12 maj 2010, 19:31

  Mon der er nogen herinde der har erfaring med flyverdragterne fra ver de terre? Jeg er ret vild med den med pelshætten og overvejer at lede efter en til min datter til næste år. Men det er jo en pebret dragt(selv hvis det lykkes mig at finde en der er sat lidt ned). Og jeg vil jo også gerne vide at kvaliteten er i orden så podens ve og vel ikke sættes på kompromis af moderens æstetiske sans:)

  Så lad mig høre jeres erfaringer – gode som dårlige:)

  Hejsa

  12. maj 2010 kl. 20:48

  Uhh, de er også bare lækre.. Flere af pigerne i min bhv har haft dem og de er gode, men det forældre har sagt til mig er at de er lang tid om at tørre efter vask og en var også nødt til at reklamere på dragten flere gange, da den ikk holdt vand ude(men det var jo også VILDT vådt af sneen i en lang periode)

  Her har vi kun prøvet miniatures og dem er vi MEGET tilfredse med!! De tørrer hurtigt efter vask, overfladen på dragten er mere robust end ver de terre, da den er mere "stof agtig", skidt som sand osv kan rystes af når det er tørt…

  Knus Ditte

   

  13. maj 2010 kl. 09:04

  Hej med dig,

  Min datter havde en Ver de Terre dragt denne vinter med pelskant og jeg synes bare den er den lækreste flyverdragt i høj kvalitet. Den holdt hende altid helt tør og varm – på trods af alt det sne vi havde.

  Jeg synes bestemt ikke den var længe om at tørre efter vask – nu behøvede den ikke at blive vasket ret mange gange, tror maks vi har vasket den 3 gange gennem vinteren, da den er meget smudsafvisende. Vaskede den om eftermiddagen/aftenen og den var ALTID tør næste morgen.

  Jeg fik den på udsalg i december til 600,-, da hun desværre var vokset ud af sin Molo dragt. Molodragten var også god, men Ver de Terre er klart mere moderens smag mht. farve osv. Hun kan højest sandsynligt passe den på den anden side af sommeren, da det er en str. 2 år og de er meget rummelige.

  Ja, jeg har kun godt at sige om deres flyverdragter, da vi har været så glade for den. Hun spiste fx en bolle med chokolade en dag og dragten var smurt ind i chokolade på både ærmer og oppe ved halsen. Jeg tørrede den med en vådserviet og ALT forsvandt, så den behøvede ikke engang at blive vasket efterfølgende. Det er altså lidt praktisk, at overfladen kan tørres af.

  Mvh forår

  13. maj 2010 kl. 15:10

  … har haft flyverdragt fra Ver de Terre både sidste og denne vinter. Jeg er MEGET tilfreds med dem, synes de er ualmindeligt lækre og har aldrig oplevet, at de ikke har holdt hende tør.  I år havde hun også vinterjakke fra Ver de Terre – den er tilsvarende lækker.

  Jeg synes heller ikke, de har været længe om at tørre – sidste år havde vi en Minature som 2. dragt, i år har vi haft en Okker Gokker (jeg er doven og synes det er rart, at der kan ligge en dragt i dagplejen og en herhjemme) og jeg har ikke lige bidt mærke i, at Ver de Terre’n har været længere om at tørre end de to andre.

  Mvh. Maiken

  13. maj 2010 kl. 20:57

  Tusind tak for jeres svar!

  Det lyder da bestemt som om jeg godt kan leve min drøm ud og købe en VDT til min datter. Skønt med så positive tilbagemeldinger!

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.