Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaring om barnet vender sig af sig selv?

 • 30 marts 2014, 08:38

  Hej alle
  Har været ti 3D scanning og fik at vide at min søn ligger lidt for godt placeret med numsen i bækkenet og hovedet oppe ved ribbenene. Han ligger med strakte ben langs kroppen og fødderne oppe ved hovedet, hun sagde derfor at hun ikke troede han selv ville vende sig. Han lå lidt for godt også selvom jeg på det tidspunkt var i uge 32. Jeg kan mærke hans hovedet er samme sted hele tiden, er nu i uge 34, er der nogen af jer hvor barnet har ligget sådan hvor det har vendt sig?
  Snakkede med min yogalærer som også er jordmoder, hun er ikke var sikker på at man vil lave et vendingsforsøg når han ligger sådan.
  Håber jo stadig han vender sig og jeg kan føde normalt, men jeg er heller ikke ked af hvis det bliver kejsersnit for så er det jo bare sådan det er, og ikke noget jeg kan ændre på.

  8. april 2014 kl. 09:37

  Hej

  Jeg tror ikke, at du skal regne med, at baby vender sig af sig selv, sådan lå min førstefødte også.

  Det er derimod den perfekte stilling til en sædefødsel, hvis du skulle have lyst til det.

  FruHimmelblå, som du skrev til herover, fik ikke vendt sit barn, men fødte i sædestilling.
  Du kan finde hendes og min + flere andres sædefødselsberetninger i sædefødselsstatistikken øverst.
   

  8. april 2014 kl. 21:25

  Ok mange tak for svar:-)! Han har stadig ikke vendt sig,regner heller ikke med han kommer til det af sig selv. Han har ihvertfald ikke vist nogle tegn på det. Vi skal til jordmoder på mandag. Der er jeg i uge 36, så håber jeg hun kan fortælle os en masse om hvad der så skal ske.
  Jeg vil læse op på sædefødsel men ved ikke helt om jeg tør. Nu må vi se hvad hun siger mandag:-)

  8. april 2014 kl. 21:45

  Altså det er muligt at dit barn vender sig af sig selv.
  Min datter lå med numsen nedad i 100 år, føltes det som, det var reelt kun et par uger. Men pludselig i 37. uge vendte hun sig og satte sig fast med hovedet. Mega lettelse 🙂

  Hun sad ikke så godt fast som det lyder til at din gør, men hun var også nr 2, og de sætter sig jo sjældent fast før lige op til fødslen. Og jeg gik og skubbede til hende flere gange dagligt, sådan at toppen af maven skubbede jeg mod venstre og bunden mod højre, det kan også være hun bare ikke gad det pjat mere 🙂

  8. april 2014 kl. 21:56

  Min den yngste lå også med numsen nedad og benene krydset foran sig. Han vendte sig få dage før jeg var 37+0 og blev født 38+6.

  9. april 2014 kl. 06:37

  Ok så er der lidt håb endnu:-)! Tak for svar, han virker bare som en han har det fint som han ligger. Scanningsjordmoderen sagde også at hun synes han sad lidt for godt fast og så for magelig ud som han lå derinde i uge 32. Men men håber da stadig han vender sig:-)

  Avatar
  Anonym
  9. april 2014 kl. 07:17

  Min datter vendte sig to dage før termin, men jeg havde også god plads lige til det sidste, eftersom jeg har et rummeligt bækken og havde alt for meget vand i livmoderen. Denne her anden graviditet hvor jeg igen venter en pige, er i morgen 34+0, er jeg ligesom dig meget spændt på, om hun vender sig. I mit tilfælde SKAL hun, ellers vil de foretage kejsersnit. Det ønsker jeg ikke igen. Forrige gang endte det i kejsersnit, men af andre årsager.

  Avatar
  Anonym
  10. april 2014 kl. 18:08

  Hvis det er yogajordemoderen i Kbh/Nordsjælland, så spørg om hun ikke vil lave vendingsafspændingen næste gang. Hun gjorde det på mit hold og min dreng vendte sig faktisk under afspændingen ! Desværre vendte han sig om igen natten efter.

  Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.