Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaring med Tamoxifen

 • 23 november 2022, 15:24

  Hej

  Vil høre om nogen har erfaring med Tamoxifen og ægløsningstest?
  Jeg fik Tamoxifen fra CD3 til CD10, og derefter var det meningen jeg selv skulle danne ægløsning omkring CD12 som plejer at være meget stabilt på den dag.
  Men denne måned da jeg testede for ægløsning fra CD8 og frem har jeg ikke fået en positiv ægløsningstest. Den steg lidt omkring CD10 men faldt igen i CD12. Slet ikke 2 positivitet streger.
  Nu er den forsvundet igen, da jeg er 2+5 idag.
  Det er meget underligt når jeg plejer at få en tydelig ægtest at den slet ikke har været positivt. Måske nogen har erfaring med Tamoxifen de kan dele? 🙏🤗

  23. november 2022 kl. 21:55

  Jeg var på Tamoxifen en cyklus og den blev også frygtelig lang… Ægløsning kom 1 uge senere end den plejede.

  Er du blevet scannet?

  Jeg fik fortalt at hvis man har mange æg der ligger og kæmper om at blive størst kan det trække det hele lidt ud. Det skete ved mig. Tamoxifen fik mange æg til at kæmpe om pladsen så at sige 😁

  23. november 2022 kl. 22:08

  Nej, jeg er ikke blevet fulgt med scanning. Har kun taget pillerne da vi skulle springe en cyklus over ift IVF. Så blev vi enige med klinikken om at vi bare fortsatte med pillerne alene.  Men nu er det hele hbare rodet rundt og jeg kender slet ikke min cyklus. Tog ægtest igår som slet ikke var tæt på at udvikle sig til at blive positiv. Hmm det er mega frustrerende.

  har du ellers været postiv over Tamoxifen? Jeg synes det virker til det gør mere skade end gavn.

  24. november 2022 kl. 07:00

  Jeg var ikke glad for det..

  Jeg spurgte en anden klinik til råds som slet ikke forstod hvorfor den første klinik brugte det. Men sådan er det nok.. Noget virker hos nogen men ikke hos andre.
  Jeg tror dog på at man grundlæggende ved hvad der er bedst for en. Så hvis du har en dårlig mavefornemmelse så spørg om I kan gøre noget andet.

  Jeg kom på chlomid i stedet. Det virkede. Men jeg fik cyster af det. Så jeg endte faktisk med at blive gravid helt uden hormoner. Er i uge 15 nu.

  24. november 2022 kl. 09:17

  Ej tillykke.🤗😀  Hvor er det dejligt du er gravid og så i egen cyklus. Hvordan skete det? Holdt du pause eller var i stoppet med behandlinger ?

  jeg har også en fornemmelse for at Tamoxifen ikke er god for min krop. Især fordi den roder i min cyklus og jeg ikke kan finde ud af hvad der er op og ned og nu ikke engang kan få en positiv æg test. Suk 😞.

  24. november 2022 kl. 13:23

  Jeg blev gravid ved insemination. Men uden hormoner. Det var mit 5. forsøg. Så det kan lade sig gøre – jeg havde slet ikke regnet med det 😁

  Jeg troede heller ikke at ægløsning kom, men den var bare meget forsinket. Jeg håber det samme sker for dig

  hvilken behandling er du igang med?

  24. november 2022 kl. 18:59

  Det er da så mega fedt det lykkedes for jer på den måde. Var det i første forsøg med inseminering uden hormoner ?

  Jeg er i mild IVF behandling som er meget lidt stimulation og tæt på min egen cyklus. Men mistænker godt nok Tamoxifen for at ødelægge det hele. Tror jeg forsøger at få dem til at undlade tamixifen og kun stimulere med gonal F næste gang. Men det er jo klikken der burde vide bedst. Håber bare snart der er 2 streger 🙏🤞

  24. november 2022 kl. 22:14

  Har lige taget denne æg-test. Ser ud til ÆL også er en uge forsinket. Er idag 2+5. Plejer kun at have en cyklus på 26 dage 😳

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.