Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaring med PCOS!?

 • 12 december 2021, 09:43

  Jeg skrev et indlæg for noget tid siden om en cyklus der var ustabil. Nu efter lange ventetider til både læge og en henvisning til en gynækolog har jeg fået konstateret PCOS i den ene æggestokke. Jeg venter stadig på svar fra nogle blodprøver, men bør starte op med noget medicin som skal stabilisere min cyklus.

  Jeg er virkelig nysgerrig på om andre har været/er i samme situation som jeg selv. Hvad er det næste step, blev du gravid hvad skete der efter du fik diagnosen??

  Og så handler det jo en del om vægttab jeg nu har fået ordre på til om 3mdr. at tabe mig min. 6kg, Puha. Og så læste jeg samtidig hvor stor en påvirkning PCOS har på vægttab.🙈

  Og glædelig 3 advent😊

  12. december 2021 kl. 15:04

  Jeg har pcos (pco i begge æggestokke) og forhøjet testeteron. Jeg fik det konstateret i januar i år. Jeg har spist efter sund fornuft, er normal vægtig men i den tunge ende.
  KETO/kiss-kost skulle vidst være vejen frem for vægttab for os med pcos, prøv at kigge på det ☺️
  Ellers vil jeg anbefale dig at tage inocaps, som er et kosttilskud specielt til os med pcos/fertilitetsproblemer Jeg har siden januar taget det, og det har hjulpet mig fra 120 dages cyklusser til ml 32 og 42 dages cyklusser.

  Vi startede på PB sidst i sommers, uden held i to cyklusser. Så har jeg i to cyklusser fået hormonpiller, og her i anden cyklus (4. Cyklus i alt) står jeg med en positiv graviditetstest.

  held og lykke med det hele!

  12. december 2021 kl. 15:25

  Jeg har også PCOS, men er normalvægtig. Jeg fik diagnosen, fik en kur med medicinen Provera for at fremkalde blødning – herefter havde jeg et par måneder med stabil cyklus og ægløsninger på kosttilskud, men det gik ret hurtigt i udu igen.
  Er lige blevet gravid efter at havd prøvet i 2,5 år. Vi fik IVF/ICSI i det private 🤗

  Rigtig meget held og lykke til jer ✨🤞🏻

  12. december 2021 kl. 18:06

  Jeg har pcos – men er normal vægtig (bmi på 18) så min behandling indebar ikke vægttab, men korrekt kost kan stadig hjælpe.

  vores proces var henvisning til fertilitetsbehandling og vi ventede jo egentlig på det, men blev så gravid naturligt. Så det kan lade sig gøre 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.