Close
Log Ind Opret Bruger

Erfaring med cyklus efter medicinsk abort

 • 16 februar 2023, 19:55

  Hej

  Jeg fik desværre konstateret en missed abortion den 4/2 og påbegyndte en medicinsk abort den 5/2. Jeg var 9+4 da jeg blev scannet, og fostret blev vurderet til 7+3. Vi så hjerteblink ved 6+2.

  I går, den 15/2, blev det konstateret at den medicinske abort var gået som det skulle (ultralydsscanning).
  Den 9/2 fik jeg foretaget en blodprøve hos egen læge og mit HCG tal var 893. Siden da er mine graviditetstest blevet svagere og svagere.
  jeg stoppede med at bløde på dag fem efter den medicinske abort, den 10/2.

  jeg har altid haft stabil cyklus på 27 dage og dette var min første graviditet (og i første forsøg)

  Nu til mine spørgsmål:

  – er der nogen, der har kunne bruge ægløsningstest til noget som helst, selvom graviditetstest fortsat viser svag positiv?

  – er der nogen, der har erfaring med at selve aborten, talte som første menstruationsdag? Og derefter oplevede en “normal” cyklus

  og sidst men ikke mindst:

  Er der nogen, som er blevet gravide i første cyklus efter MA og vil fortælle lidt om forløbet derefter? (herunder også fastsættelse af termin, når første menstruationsdag ikke var der)

  Tak😀

  16. februar 2023 kl. 21:39

  Du kan ikke bruge æl test til noget når der stadig er hcg i dit system. For det første så vil hcg gå ind og drille testene så du kan ikke regne med den positive test. For det andet så er sandsynligheden for at få æl mens du stadig har hcg i kroppen helt ekstremt lille, så hvis jeg var dig ville jeg ikke sætte snuden op efter at det sker så længe der er hcg til stede.

  Jeg har fået 2 medicinske aborter det sidste års tid og ingen af gangene har jeg haft en “normal” cyklus efterfølgende. Det har faktisk taget mig flere cyklusser at nå tilbage til en normal cyklus. Første gang testede jeg først negativ 35 dage efter første blødningsdag og fik først mens igen på dag 77. Her anden gang var mit hcg på 4 målt via blodprøve på dag 34 og fik min mens på dag 35. Efter første tog det 3 cyklusser før jeg blev gravid igen det var dog 2 bio’er lige efter hinanden før jeg så blev gravid igen med nummer 2 medicinske abort og er nu igang med 4. Cyklus efter.

  Min erfaring er at kroppen har brug for tid til at finde sig selv igen ovenpå sådan en omgang. Giv dig selv tid til at sørge og komme ovenpå igen inden du stresser over en ny graviditet 🙏 er ked af dit tab 🌸 skulle du blive gravid inden din første mens efter aborten, vil du blive tilbudt scanning for at fastsætte termin.

  17. februar 2023 kl. 19:59

  Har lige været igennem missed abortion blødte fra – 2/1-16/1. Og fangede ægløsning d. 19/1. Det blev ikke til noget og fik menses på 33 dagen (normal cyklus 28 dage) – nu har jeg haft menses fra 3/1-8/3 – altså 6 dage i stedet for normale 5 dage.

  har fanget LH-stigning i forgårs 15/2 og haft smerter i venstre side og ømme bryster igår 16/2 (normalt for mig ved ægløsning)

  så min cyklus ser ud til at falde tilbage på plads her første gang efter MA-cyklussen 🙏🏼😇🌸

  tænker det SÅ forskelligt fra person til person. – fik taget hcg prøve 35 dage efter startet blødning og den var på 2. 😇

  18. februar 2023 kl. 19:23

  Jeg var desværre selv igennem samme omgang i november måned. For mig blødte jeg et par uger efter aborten og fik min “almindelige” mens efter ca. 6 uger (dvs midt december). Har haft cyklus på hhv. 30 og 32 dage siden. Er desværre ikke blevet gravid endnu, men mon ikke det lykkedes her i 3. Cyklus ☺️🫣

   

  jeg synes i øvrigt det var en ubehagelig oplevelse og jeg synes ikke jeg blev informeret ordentligt ift smerter og mængde af blod der kom ud – det overraskede mig negativt hvor ondt det gjorde fysisk i maven og hvor meget blod der egentlig kom ud 😒🙁

  19. februar 2023 kl. 08:17

  Jeg havde en missed abortion for en del år siden. Det tog 2,5 måneder at få fosteret ud. Medicinsk abort virker ikke på mig, for jeg fik 3 inden de fandt ud af at jeg måske ikke var en af dem det virkede på.

  jeg blev gravid i 3. Cyklus.

  kæmpe kram ❤️

  19. februar 2023 kl. 08:18

  1. Hej @simse92, @mallepigen190 og @bubbi11

  tusind tak fordi I tager jer tid til at svare. Det er dejligt med et forum herinde, hvor man kan tale om det som fylder alt lige for tiden, nemlig projekt baby!

  jeg har besluttet mig for blot at håbe at jeg bliver gravid inden første mens uden nogen form for tests osv. Sandsynligheden er dog nok større for at det først sker i en af mine efterfølgende cyklusser. Så snart jeg har haft min menstruation, vil jeg igen starte på ægløsningstest.

  jeg håber at vi alle snart står med positive resultater og at det bliver til sunde og raske babyer:-)

   

  19. februar 2023 kl. 08:21

  Hej @eskimonika86

  Tak for svar. Det lyder som en hård omgang:-( Kan læse mig til at flere har dårlige oplevelser med medicinske aborter og er ked af at du skulle opleve det. Er dog glad for at høre at du efterfølgende blev gravid igen i cyklus 3❤️

  19. februar 2023 kl. 08:50

  @kbh38

  det en god ide at lade være at stresse. Det syntes jeg ikke jeg gør. Men her 3 dage efter ægløsning havde jeg lille lys blødning på papir. Så tror ikke den er hos os denne gang ❤️

  19. februar 2023 kl. 09:14

  @mallepigen190

  ville ønske at jeg kunne finde den knap, der fjernede min stress over det her🙈 For du har helt ret – at stresse hjælper overhovedet ikke på situationen.
  Krydser fingre for os alle❤️

  19. februar 2023 kl. 09:19

  @kbh38

  er os en klovn til ikke at stresse 🙈😂❤️

  Avatar
  Anonym
  20. februar 2023 kl. 01:25

  Hej kbh38

  Jeg havde helt normal cyklus og i mit tilfælde talte aborten som sidste menstruations første dag. Mistede dog igen😔

   

  23. februar 2023 kl. 19:26

  Hej @fjerde

  åh, bliver så trist når jeg læser at du to gange i træk har mistet. Håber at det lykkes, når du igen er klar🙏🏻❤️

  jeg tror jeg har fanget ægløsning i dag på dag 18 efter min medicinske abort efter flere dage med negative ÆL tests og meget svage streger på graviditetstest. Nu er graviditetstest negativ, og ÆL babyplan test og ÆL clearblue digital skingrende positiv og jeg mærker mine velkendte ægløsningssymptomer. Håber at det passer🙏🏻

  HCG målt i morges til 13. Faldet fra 893 på 14 dage. Men håber alligevel at jeg har ægløsning selvom der stadig er noget i blodet.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.