Close
Log Ind Opret Bruger

er der virkelig ikke andre

 • 25 marts 2006, 11:03

  håbede på jeg kunne møde andre par herinde som er i ligende situation eller bare ville tale om det. vi er lige blevet meddelt hvordan tingene står til, og er lidt i vildrede. kender ikke nogen som også står og mangler donor æg, eller har prøvet det. kender mange som har eller er i behandling ofr barnløshed, men endnu engang står jeg alene…

  vi er i behandling i skejby, men venter lige nu på at politikerne skal få fingeren ud.. og få lavet den nye lov om donoræg fra kvinder som ikke er i behandling.

  sussi

  29. marts 2006 kl. 18:29

  Du er sørme ikke alene, jeg/vi overvejer også donoræg, men vil ikke vente på det danske udspil. Vi er ved at indhente oplysninger fra en klinik i Tjekkiet, og håber at kunne modtage vores første behandling i efteråret.

  For mig har der ikke været nogen specielle overvejelser omkring ægdonationen. Jeg vil bare gerne være gravid, og er sådan set lidt ligeglad med, om det er mine gener, der bliver givet videre. Jeg vil være mor uanset hvad. At vi vælger en klinik i Tjekkiet er et spørgsmål om penge, da Tjekkiet endnu er billigere end f.eks. Finland eller Spanien, og resultaterne er nogenlunde de samme.

  Lad os da bare få en dialog igang os to.

   

  Bibi

   

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.