Close
Log Ind Opret Bruger

Hvor mange er vi herinde?

 • Avatar
  Anonym
  12 november 2007, 08:25

  Ja som overskriften siger, så kunne jeg da godt tnke mig at vide hvor mange vi er herinde.

  Jeg har Klara som snart er 5 måneder. Hun er født 8 uger for tidligt pga. moderkageløsning. En ret barsk oplevelse når man intet har anet om en forestående fødsel. Men det gik godt og hun er en super dejlig pige.

  Hun har i de sidste 3 måneder smilt til os, hvor man dog bare smelter når de gør det de små. Hun er lige begyndt på at trille fra ryg til side, men de der fede arme er i vejen så hun standser på halvvejen. Hun kan holde hovedet. Og så har hun “fandme” de sidste par nætter sovet i 6 timer i træk lækkert!!!!

  Det jeg syntes er svært med sådan nogen for tidlig fødte nogen er: Hvornår “skal” de kunne de forskellige ting. Jeg ved godt at man ikke kan sammenligne børn, men mangler en ledetråd som peger i hvilken retning for hvilken slags stimulation man skal lave med barnet.

  Hun vejer i dag 4500 g og er 54 cm lang. Hmmmm ser tit herinde på siden folks tickers hvor at deres børn vejede det da de blev født. Hmmmm forestil jer lige at få sådan en stor en… Underligt. Men deet kan være at man finder ud af hvordan det er næste gang.

  Det jeg også syntes er sjovt er når folk siger “næh en sød lille baby, hvor gammel er hun?” Og når man så siger 5 måneder så ser folk underligt på en… Hi hi hi. De tror sørme nsten man lyver og man kan se at de ikke vil spørge. De tror jo det er en nyfødt…. Men næh snydt igen.

  Hmmm tøser det blev sørme langt. Håber i kom med herned til enden

   

  Michelle og Klara 20 uger   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.