Close
Log Ind Opret Bruger

Er lidt rundt på gulvet

 • Avatar
  Anonym
  14 oktober 2011, 09:07

  Hej piger.

  Håber ikke jeg kommer til at støde nogen ved mit spørgsmål, men ved ikke helt hvad jeg selv skal tro på.

  Har kigget lidt på de forskellen imellem IVF-Odense, og Fertilitetsklinikken på Odense Sygehus. Kunne se at der i 2009 var 25% som endte med klinisk graviditet på OUH, mens den var 18% ved IVF-Odense.

  Mon det er tilfældigt eller er de offentlige bedre til at hjælpe barnløse? Ingen oplyser om antallet af kvinder som i løbet af året har fået iui-d, og heller ikke hvor mange som skifter fertilitetsbehandling, fordi det ikke lykkedes med iui-h og iui-d. Så der er selvfølgelig nogle faktorer som kan spille ind selvom tallet ikke er oplyst for offenligheden.

  Jeg ved godt at det i sidste ende også er vigtigt at man stoler og har tillid til den klinik man benytter, da det i sidste ende giver en selv den største ro i kroppen.

  17. oktober 2011 kl. 21:28

  Hej Miss83

  Syntes det er rigtig fint du spørger. Alle har sikkert på et eller andet tidspunkt tænkt over det samme.

  Jeg tror virkelig det er meget forskelligt fra pige til pige og jeg tror også det er en mavefornemmelse hvor man vil gå.

  Jeg har gået nu i flere år på Riget, og selvom der er mange ting ved hospitalet jeg ikke er vild med, hvor en så må jeg indrømme at jeg er rigtig glad for at være der, fordi jeg nu kender alle lægerne og sygeplejerskerne, de har set mig både juble og tude og jeg får altid den tid jeg har brug for til at spørge og tale om sagerne, og vi vendte da også tilbage dertil efter en kort visit på en privatklinik. Den levede overhovedet ikke op til mine forventninger og jeg følte mig virkelig som et nr i rækken.

  Om det lykkes her, I hope so, men der er jo ingen garanti, men det er der jo aldrig i livet. Jeg kan kun råde dig til at vælge det sted hvor du føler dig bedst tilpas.

  Knus

   

   

   

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.