Close
Log Ind Opret Bruger

Jeg er her også…

 • 21 december 2007, 22:51

  Hej – Jeg melder mig også lige på banen da jeg synes det er en god ting, samt mangel med sådan en side som denne. Så må vi håbe der kommer gang i den.

  Jeg har William der er født 7 uger for tidligt. Mit vand gik, blev indlagt. Et døgn efter starter veér og av for den for fra den første ve til William er født gik der 2 timer og 5 min…. Vi var indlagt en mdr. med William der trods sin pæne fødselsvægt (2418 g. og 46 cm) have problemer med at trække vejret, lungerne, at holde egen kropstemperatur og alt det i sikkert kender til.

  I dag er han 6 mdr. vejer 7600 g. og måler 64 cm. Han trives og er for det meste en glad dreng. Men græder meget og sover ikke meget. Dvs. om natten er han blevet god til at sove og vågner nu kun for at spise – ammer stadig fuldt ud og trives fint på det. Men om dagen tager vi mange og laaaange skrigeture fordi han maks sover en halv time ad gangen. Det er meget normalt at han vågner efter et kvarter og skriger. Og det lykkedes næsten aldrig at få han til at sove igen. Sker det er det på brystet af mig. Desuden kan han ikke holde sig vågen mere en maks 1½ time (pylrer og græder når vi når en times vågenhed)…

  Det var lidt om os. Håber som sagt vi kan komme igang med siden her og bruge hinanden itl noget.

  Glædelig jul alle sammen.

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.