Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Gravid Mavebilleder Er det mon min livmoder der ligger så højt (uge 11

Er det mon min livmoder der ligger så højt (uge 11

 • 4 august 2020, 06:24

  Jeg er førstegangs gravid (10+0) i dag. I løbet af dagen ser jeg rigtigt for alvor nogle forandring på min mave, men om morgenen ser jeg sådan her ud. 
   

  En hård bule på størrelse med en mandarin/appelsin, der ligger ret højt ift. hvor jeg har forstået livmoderen "burde" være – altså ovenfor skambenet. Jeg mistænker det er min livmoder, men så er den delma højt oppe – lige under min navle og venstrecentreret? 🤨 Nogle der har erfaringer eller viden omkring dette? 

   

  4. august 2020 kl. 06:58

  10+ burde livmoderen vist stadig ligge under skambenet? 

  Har du ondt? I en tidligere graviditet havde jeg jeg bule der lidt ude i højre side. Jeg opdagede det 9+ og troede det måtte være min livmoder jeg kunne mærke. Men jeg havde lidt ondt. Ikke kraftige smerter men sådan en ubehagelig trykken. Pludselig fik jeg kraftige smerter og hvad jeg troede var livmoderen viste sig at være en store cyste på min æggestok (hvor æget var frigivet). Cysten var i sig selv ufarligt, men da den lukkede for blodtilførelsen, måtte jeg akut opereres i uge 11. 
  Alt gik fint med operationen og graviditeten og jeg siger det ikke for at skræmme dig!
  Det kan jo også bare godt være at det er din livmoder, men jeg synes du skal reagerer hvis du får smerter.

  4. august 2020 kl. 07:03

  Det kan også være dine tarme? De begynder jo at blive skubbet stille og roligt op og til siden, og hvis du er en smule forstoppet/plaget af luft, så kan det godt se sådan ud. 
  Kan du skubbe blidt til bulen? 

  4. august 2020 kl. 08:35

  To for svar begge to???? Indtil videre er der ingen smerter overhovedet, men hvis jeg får ondt, så ringer jeg lige 1813. 

  Bulen sidder helt fast, så jeg kan ikke flytte den rundt. Har været lidt forstoppet og oppustet, men ikke om morgenen kun senere om eftermiddagen/aftenen. Det er lidt mystisk. 
   

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.