Close
Log Ind Opret Bruger

her er mit liv… som næsten enlig

 • Avatar
  Anonym
  6 oktober 2009, 09:48

  At lave en opdatering af Patricia og mit liv.

  Ja Peter og jeg gik jo fra hinanden i februar 2008 og der er sket rigtig meget siden.

  Først om Patricia og jeg. Jeg skal snart starte på job igen. Efter 3 års sygemelding og barsel/orlov. Kan godt mærke jeg er ved at blive bims i låget ved ikke at være ude blandt andre voksne mennesker. Jeg skal starte i noget praktik/arbejdsprøvning engang indenfor de næste 14 dage (møde med konsulent imorgen) Så det bliver spændende hvad jeg skal prøve kræfter med. Jeg har ikke i sinde at vende tilbage til mit fag som delikatesseassistent som jeg er udlært. psykisk og fysisk hårdt arbejdsområde. Vil nødig knækkes igen når jeg endelig er kommet op af kælderen igen. Ja jeg har gået til psykolog det sidste halvandet år. Virkelig en kæmpe hjælp til mig i hverdagen. "elsker" min psykolog!!!! Går der stadig en gang i ugen en time. Jeg har fået så meget energi at jeg har overskuddet til Patricia igen. Uden jeg sidder og ønsker nu skal hun snart sove, nu skal hun heldigvis snart i DP eller ned til sin far. Det er bare en fantatisk følelse. Og så har jeg fået stilt en diagnose på det hele. Samt noget medicin jeg tager når jeg føler behov.

  Patricia skiftede jo DP sidste år og det har været helt kanont. Hun elsker og forguder virkelig sin nye DP og hendes familie. Det er bare så dejligt at se. Og ja at hun ikk er ked når hun bliver afleveret. Hun nærmest løber ind og begynder at lege. DP har 4 DPbørn i stort set samme alder (1 på 9 mdr) resten er 2 år med 2-4 mdrs mellemrum. Samt DP har 5 børn selv. Og de er rigtig glade for DP-børn. elsker at nusse om dem.

  Patricia snakker stort set rent og siger rigtig mange ord. Stort set de samme som vi selv bruger når voksne snakker. Hun går meget op i børnehave ligenu. Men men men… Hun skal dog først starte til sept næste år… Meeen der er jo ikk længe til. Hun har hendes egen mening om alt. Og kan på den mest provokerende måde sige nææh. Selvom det lyder sødt… Ellers er hun vist som alle andre 2 årige. Og så har hun den vildeste klæber hjerne. Hun kan indimellem refererer tilbage til noget der skete i sommers… Vi er begyndt at gå til gymnastik en time om ugen. Det er virkelig noget hun kan bruge. Bare få lov at løbe og mosle rundt i halllen. Også hendes motorik fysisk fejler intet. kravler og hopper ligesom de store børn på 4-6 år (holdet er for 1-6 årige) Men skal dog indimellem have en hånd. Stadigvæk går vi også til svømning. Det hedder stadig babysvømning. det er dog nogle andre øvelser vi er igang med (svømmeøvelser). Jeg var stoppet med det, men vi var i svømmehallen en weekend og kunne se det blev vi vist nød til at fortsætte med for hun er godt nok rigtig glad for det. Der er nok en masse mere om Patricia men lige nu er jeg tom i hovedet…

  Jeg selv… Jeg har mødt en rigtig sød og dejlig fyr. Han har ingen børn og bor i eget hus 10 km fra Hjørring og der flytter vi ud om 2 mdr (dog er vi hos ham en del). Patricia er så glad for at være ude ved ham. Og selvf mig med… Her er plads til os. Dog er der lige en overetage på huset der skal rages ned og bygges op. Så der kommer noget at se til om et par måneder. Men indtil nu har Patricia dog sit eget værelse hos ham. Han elsker og forguder hende. Det er jo det vigtigste.

  Med hensyn til Patricia og hendes far… Han ser hende stadig hver 14 dag. han er dog gået fra sin kæreste han boede sammen med. (hende han var mig utro med) de har vel været gået fra hinanden 4-5 mdr. Så nu er han ved sine forældre når han har Patricia. Da de alligevel ligger og kører frem og tilbage både fredag og lørdag når han har hende (de tog op til hans forældre og spise både fredag og lørdag og kørte så hjem for at sove) Så beslutningen tog vi om at det var bedre hun bare var hos farmor og farfar sammen med hendes far. Så hun ikk skal alle de skift igennem. Og det er noget de alle 4 nyder hver anden weekend. Ligesom Patricias mor nyder at have weekend fri….

  Tak fordi du læste med… Det blev godt nok liiige lidt langt

  Kram fra Carina og Patricia med nyt liv

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.