Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad er mine chancer?

 • Avatar
  Anonym
  26 december 2008, 13:01

  Hej piger (hej)
  Ved ikke hvor meget gang der er i den her inde, men håber at der er nogen der kan hjælpe..

  Jeg ved ikke om jeg har endo endnu, men ha mange af symptomerne, og min gyn mente at det sagtens kunne være det, blev dog ikke undersøgt for det da jeg havde været gennem så meget på det tidspunkt.

  Men jeg har altid meget ondt under æl og mens. Er normalt sengeliggende en 3-4 dage…
  Og jeg er træt hele tiden!

  Men hvad er chancerne for at blive gravid hvis nu man har endo?
  Det er selvfølgelig forskellig i hvilken grad man har det..

  Men synes jeg har læst at de fleste med endo har fået IVF.
  Er der slet ikke mulighed for IUI hvis man har endo????

  (knus) Mia

  8. januar 2009 kl. 14:53

  Hej, jeg hedder Kathrine og er 32 år. Jeg har været så heldige at få et barn i 2006 på trods af endometriose. Nu har jeg efterflg. forgæves forsøgt at blive gravid siden år 2006 hvor jeg ikke har brugt prævention. I går fik min ægtefælle dog foretaget en sædtest og den var så ringe, at vores gynækolog ikke vil tilbyde os insemination. Der skal åbenbart et vis antal sædceller til. Gybækolog har derfor foreslået os at få taget en ny test om ca. 4 – 6 uger idet det dårlige resultat kan være kommet af bl.a. stress. Jeg håber på at det er tilfældet. Såfremt sædtesten fortsat er negativ, vil vi blive henvist til en fersilitetsklinik med henblik på reagensglasbehandling, hvilket er en bekostelig affære pga. vi har et barn sammen i forvejen. Det er meget vigtigt at du får foretaget en grundig undersøgelse af din endometriose – min undersøgelse viste at jeg havde meget dårlige passage og hvis det ikke havde været for mands dårlige sædprøve vil jeg skulle i gang med insemination. Jeg håber at du snarest får et positiv resultat. Jeg kan sagtens sætte mig ind i din frustration da jeg har det samme måde. Hilsen Kathrine

   

  10. januar 2009 kl. 22:15

  …så det kan lade sig gøre uden behandling. Jeg havde fået at vide, det kunne blive svært og at vi ikke skulle sætte næsen op efter at blive gravide på naturlig vis. Jeg fik som et led i min behandling af endo, sat en hormonspiral op, som dog blev taget ud efter et par dage pga. vanvittige smerter. Efterfølgende anbefalede lægerne mig, at tage et halvt år hvor jeg gav kroppen hvile og ikke tog nogen form for p-piller og vupti 3 måneder efter var jeg gravid. Ved godt det ikke var svar på dit spørgsmål, men lidt opmuntring skader vel aldrig.

  Majse

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.