Close
Log Ind Opret Bruger

er der nogen der har lyst til at fortælle

 • 20 maj 2004, 07:00

  om deres behandlingsforløb, både med negativt og positivt resultat ? Har vi sværere ved det end andre kvinder der ikke har PCO. Jeg er selv igang med 2. IUI.

  Avatar
  Anonym
  20. maj 2004 kl. 07:17

  Har svaret inden under barnløs i behandling.
  Men jeg har spurgt inde på Lindenberg.dk og han sker at vi havde lige så nemt som alle ander der var i behandling…’

  Knus
  Anne

  31. maj 2004 kl. 06:49

  31. maj 2004 kl. 07:15

  Hejsa jeg er 26 år og har vidst at jeg har PCO de sidste 2-3 år. Jeg holdt op med at tage p-piller og fik ikke min mens før et år efter så jeg var ret sikker på at der var et eller andet galt. Efter 5 mdr. uden mens gik jeg til min egen læge og viste ham en artikel om PCO jeg fandt i I FORM, han sendte mig videre til dag gyn. klinik hvor jeg fik bekræftet min PCO.

  Jeg kom ikke i videre behandling inden jeg startede hos en specialist på skejby sygehus. Hun startede mig op på Metformin som skulle hjælpe på min blodsukkerbalance.

  Jeg startede op i fertilitetsbehandling i sept. sidste år hvor jeg kom i pergotimebehandling 50 mg. hos min egen læge. Første behandling gav ÆL men anden behandling gav ikke ÆL. Min læge sendte min videre for at få lavet en HSG som forløb uden problemer. Manden fik undersøgt sædkvaliteten som også var fin.

  Vi er på nuværende tidspunkt igang med vores 4 forsøg på 100 mg. pergotime gennem Skejby fertilitetsklinik. Vi skal hvis det sidste forsøg ikke lykkes igang med IUI. Vi tager dog nok en lille pause inden da.

  Knus

  TanjaA

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.