Close
Log Ind Opret Bruger

hvordan er det lige med fødekar ilt osv?

 • 9 marts 2007, 01:06

  Hvordan er det lige det forgår med de der ting man skal bruge under en fødsel. Er det noget man lejer/låner? står JM for det eller skal man selv kontakte et sygehus? Eller det er måske forskælligt fra område til område? Hvad med de der varmepuder (dem jeg har prøvet blev opvarmet i vand, men de fås også som knæk “puder”) de har på sygehusene, er det noget man kan låne/leje til en hjemmefødsel?

  Og mens jeg er i gang, hvad er nyttigt at vide omkring hjemmefødsel, og ting der gør nytte, jeg tænker på: en masse plastik er sikkert en god ide, af den slags ting?

  Jeg læste en fortælle at hun havde stører børn hjemme samtidig med, jeg overvejer at gøre det samme (man føder jo næsten alt tid om natten eller tidligt morgen) Jeg har en jeg helt sikkert kan lokke til at komme og tage sig af de store hvis der bliver behov for det. Vil det der være en god ide at indvitere pågælende til at være med fra start, så hun er der hvis ungerne vågner (så der ikke når at gå panik i nogen) Eller er det “ligemeget” når nu det ikke vil tage hende et minut at komme her hjem? (hun kan sagtens tage de stor med sig hjem, og sørge for at de kommer i børnehave, hvis det bliver nødvendigt) og ungerne kender hende i øvrigt godt og er tryg ved hende.

  Tænk sig jeg syntes det var så nemt at beslutte mig til en hjemmefødsel, jeg overvejede det sidste gang, men jeg kunne føde under luxsusforhold der, det kan man ikke mere, nu er man overladt til 4 mands sture hvor store børn + far ikke må overnatte, sove i stive hospitals senge, larm uro og umeneskelige forhold, så jeg er faktisk slet ikke i tvivl om at jeg vil føde hjemme, men når jeg så tænker over det dukker der en helt masse spørgsmål op, jeg syntes ellers det virkede så lige til: Det kan ikke gå værer end galt, og så bliver jeg jo bare flyttet til et sygehus (jeg har prøvet flytning fra et til et andet under 1 fødsel, så det er værgen nyt eller skræmmende) og det var så alt, troede jeg.

  Faktisk har jeg ikke regtigt tænkt over hvordan og hvorledes med mine 2 første, jeg var ikke nervøs havde ingen spørgsmål, det var bare, så på det punkt er jeg 1 gangs føende, blodt uden nervøsiteten for selv fødslen 😉

  Nå men hvis der er andet nyttigt (tanker) så skriv endelig også det.

  Tas

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.