Close
Log Ind Opret Bruger

Hvornår er man klar???

 • 21 april 2004, 13:10

  Hej!

  hvornår ved man med sig selv at man er klar til at skulle være forældre???? Vi har snakket o det siden 99 og har endnu ikke kunne finde “anledningen” til at vi havde tid……nu er tiden der…….men hvornår ved man med sig selv og sit forhold (har kendt hinanden igennem 9 år) at man er 100% klar til at skulle være forældre. Jeg ved godt at 100% bliver man aldrig…..men hvordan har I andre haft det i “maven” da i vidste at nu var tiden inde???

  21. april 2004 kl. 18:32

  Hejsa

  Min kæreste og jeg har om 14 dage været sammen i 5 år, Vi har snakket om børn de sidste 3½ år, og gik så igang i dec 03, hvor vi blev enige om nu skulle det være… Min kæreste siger stdaig ind imellem jeg ved ikk om jeg er klar til at få børn, spørger ham så hvordan ikk klar, og han siger så jamen der er jo ting han så ikk kan mere, herved mener han at han er bange for at han slet ikk har tid til sine venner eller at han ikk kan tage i byen indimellem… Jeg måtte jo så afkræfte det, og sige at han jo selvfølgelig får lov til at have noget tid til sig selv også… Meeen nok ikk lige så meget som nu…

  Jeg vil bare sige ta jeg har følt mig klar de sidste 3½ år hvor vi har snakket fordi at jeg har ment at det ikk skal komme an på ens økonomi og plads, meeen om der er kælighed nok til at opdrage et barn sammen.

  Jeg ved ikk om det kan hjælpe lidt… 🙂

  Fortsat god dag

  Knus Babytrold

  21. april 2004 kl. 22:29

  Jeg tror ikke man kan planlægge hvornår man er klar til at blive forældre. Det at føle sig klar kommer helt naturligt uanset hvor travlt man har, hvor længe man har kendt hinanden osv. Pludselig får man en længsel efter at stifte familie og man vil ikke være i tvivl om ,at nu er det nu !
  Jeg tror du inderst inde ved, hvornår det er tid og så skal du blot følge dit hjerte og dets længsel efter at blive mor ;)På den måde tror jeg du rammer det rigtige tidspunkt for lige præcis dig, at blive mor på.
  Held og lykke.
  Kh
  Jesperstrunte 26+3

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.