Close
Log Ind Opret Bruger

Er jeg ved at gå i fødsel?

 • 10 september 2023, 14:43

  Jeg er 38+3 – Og skal sættes igang senest torsdag grundet stor baby ( vejer omkring 3800 gram ) med mit første barn

  Jeg havde sidste onsdag veer og kom på fødselsgangen, der sagde de jeg var 1 cm åben og havde blærebetændelse ( wuhu ) jeg har efterfølgende har veer hist og pist, men intet som varede ved. Dog igår nat havde jeg de vildeste veer og de varede 1-1.5 time, jordemoderen sagde dog jeg skulle ringe igen efter 2 timer med veer som varede 1 minuts tid og var kraftige, samt med et mellemrum på 5 minutter cirka. De forsvandt dog som dug for solen igen, og har idag haft lidt ondt i maven, især i morges med plukveer. Jeg opdagede så tidligere at min trusser var semi våde, og der var lidt guligt/udflød agtigt noget, i mit trusseindlæg. Jeg har nu rendt rundt med bind i nogle timer, og hvor jeg også har sovet det meste af tiden, uden at der er kommet yderligere. Hvad hulen sker der?

  10. september 2023 kl. 16:27

  Det kan det sagtens være, men det kan også være kroppen bare øver ☺️ det eneste tegn på fødsel er jo vandafgang og/eller veer.

  Man kan jo desværre godt være åben i flere uger før der sker noget, det i dine trusser kan være noget af slimproppen men den kan også gå flere gange. Det kan også bare være udflåd.

  Jeg har haft små veer hver aften i flere uger i flere timer  uden der er sket noget 😅

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.