Close
Log Ind Opret Bruger

Er det plukveer eller?? (erfaringer søges)

Tagget: 

 • 2 december 2023, 14:13

  Halløj derude! 🙂

  Er 18+4 og har i de seneste dage bemærket, at min mave nogle gange føles lidt hård som om jeg spænder. Det er under navlen/nederst på maven. Det gør ikke ondt, men føles lidt som hvis man har udspilet mave eller er oppustet bort set fra, at det så alligevel ikke helt er den samme følelse..Det gør ikke ondt, det trykker ligesom bare lidt, og så er følelsen væk efter lidt tid, og forsvinder ofte hvis jeg sætter mig ned.

  Det skal tilføjes, at jeg føler at min mave generelt er ret hård udenpå, hvis jeg trykker på den. Har moderkagen ud mod maveskindet, ved ikke om det måske har en betydning. Er det mon plukveer? Hvordan føltes plukveer for jer?

  Føler ikke rigtigt at sundhed.dk eller mine apps giver mig noget særligt brugbart, det er altsammen ret ukonkret.

  Tak på forhånd 🙂

   

   

  2. december 2023 kl. 15:53

  Det kan sagtens være din moderkage du bare kan mærke, forstoppelse eller en plukve.

  Min mave blev stenhård og de gjorde ondt på mig, ikke ondt, ondt men jeg kunne sagtens mærke dem og sådan var det igennem hele gravditeten 😊

  2. december 2023 kl. 16:12

  Det lyder meget som plukveer. Jeg startede ret tidligt med at kunne mærke plukveer (omkring uge 14 tror jeg nok) og mærkede dem tydligt helt frem til fødslen. Intet farligt i det (jeg gik 8 dage over tid). 😅

  jeg plejede at beskrive det som om der blev trukket i mit maveskind og min mave blev også sten hård. 👍🏻

  2. december 2023 kl. 16:32

  Det lyder 100% som plukveer. Helt almindeligt og ganske ufarligt

  2. december 2023 kl. 17:00

  Årh tusind tak for jeres svar! 🙂
  Har haft en lidt kaotisk graviditet indtil nu og det er min første, så blev lidt bekymret over den stenhård mave😅 Men det lyder da i hvert fald som plukveer jeg har.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.