Close
Log Ind Opret Bruger

Er der stadig et håb for graviditet?

 • 1 januar 2022, 15:40

  Hej piger,

  Jeg håber I kan hjælpe mig, da jeg er ved at gå ud af mit gode skind.
  jeg har været i fertilitetsbehandling i snart 1 år med min mand, og i alt gennemgået 5 IUI runder, hvoraf 3 blev aflyst grundet for mange æg.

  MEN jeg var så heldig at have 1 perfekt æg på vores 5 og sidste runde, og blev derfor insermineret d. 21 december🙏 Siden har jeg haft muren i underlivet, ømme bryster og ja en konstant følelse af at min menstruation skulle være på vej, og jeg håbede virkelig at den var der denne gang, da jeg tidligere ikke har følt noget efter en fuldendt IUI behandling. MEN d. 28 december fik jeg brunt udflåd, d.29 december havde jeg pletblødning i 24 timer med lyserødt blod og d.30 december havde jeg rødt blod om morgenen, som senere udviklede sig til lyserødt blod.  (Ja, beklager detaljerne men de er nødvendige for mit spørgsmål 🥰)

  I dag er det d. 1 januar og jeg har ikke blødt siden d. 30 om morgenen. Jeg tog derfor en graviditetstest i morges men den var negativ.

  Så mit spørgsmål er altså – kan jeg stadig have et håb om at være gravid? Eller ville I tro det var min menstruation jeg fik som bare var meget kort og hurtigt overstået? For kan man bløde rødt blod og stadig være gravid? Jeg håber nogen kan hjælpe mig, da jeg ikke vil håbe på noget der slet ikke er muligt.

  Dbh

  louise

  1. januar 2022 kl. 15:52

  FYI: jeg vil være 4+2 i dag,

  2. januar 2022 kl. 09:28

  Tror desværre ikke det er en graviditet hvis du har blødt og får en negativ test over tid.
  Chancen for det er meget lille. Lyder mere som en atypisk menstruations blødning, det kan ske fra tid til anden uden det har nogen betydning.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.