Close
Log Ind Opret Bruger

Det er bare ikke i orden…..

 • 17 maj 2006, 16:28

  Hej alle. Vi har randt frem og tilbage mellem læger og det viser sig at jeg har meget svært med at få børn. Det er altså bare ikke i orden. Jeg tænker hele tiden på havd jeg har gjort ham deroppe!!!! jeg er ude af det og har lyst til at skrige dvs. ting……. Lægen siger vi skal prøve om et halvt år efter behandlingen, men der er sku længe til….

  Jeg er så gal og frustereret og ved at bryde sammen, det gør det ikke nemmere at jeg arbejder i en børnehaven selvom jeg elsker det… Jeg gider bare snart ikke det pis mere, det er sku aldrig naboen det går ud over………………………. (ked)

  Avatar
  Anonym
  19. maj 2006 kl. 21:13

  HEJ

  Jeg kan godt sætte mig ind i din skuffelse. Det er frustrerende når man ikke selv kan styre sin krop!!! Det er ligesom den ikke vil samarbejde. Er det fordi du har PCO?? For der er jo gode muligheder for os med den “sygdom”. Og i det hele taget kan de gøre så meget i dag for at vi kvinder kan blive gravide, lige meget hvilke forhindringer vores kroppe sætter op. Så der er da håb forude.. tænk positive tanker…:) Jeg ved det er svært at komme sig over skuffelsen, men du bliver nød til at sætte dig ind i din egen situation og se hvad muligheder det giver dig. 
  Jeg tror stærkt på at hver kvinde som bliver gravid (med eller uden hjælp) bliver det på det tidspunkt hvor det er meningen at hun skal blive det. Man bliver bare nød til at lægge ens kommende graviditet i skæbnens hænder også skal det nok komme når det er det rette tidspunkt.

  Ved ikke om du kan følge mig, men jeg håber i hvert fald at det ku hjælpe lidt i den positive retning 🙂

  Held og lykke med projekt-baby 🙂

  Milla

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.