Close
Log Ind Opret Bruger

Er man bare dum og Naiv :'(

 • 12 oktober 2011, 18:50

  Hej Tøser..

  Jeg er så ked af det idag, jeg blev insemineret den 3, med ÆL sprøjte, og godt nok fortalte de mig man ikke skulle teste for tidligt, men ingen fortalte mig at det var fordi at ÆL sprøjten kunne vise falsk positiv test.. Nu har jeg teste positiv 2 gange, den sidste mere end den første, og det giver jo en indre glæde, ind til at jeg fandt ud af at sprøjten kunne gøre den falsk positiv, men jeg holde modet oppe og håbede virkelig, en positiv test er vel en positiv test tænkte jeg. men sådan skal man ikke tænke, eller skal man ? jeg er nu på dagen idag hvor jeg burde få min mens, men til en lille glæde er den ikke kommet, men jeg tog en test idag, godt nok også for tidligt, da de har rykket min test dag til på tirsdag, men idag var den bragende negativ, ikke så meget som en meget svag streg var der til syne :'(

  Jeg ved ikke hvad det skal betyde, jeg ved godt det er for tidligt, at jeg først burde gøre det den rigtigte test dag, men er jeg bare så naiv så jeg er dum eller er der måske et håb for at den kan være positv ?

  Jeg troede bare virkelig på det, kender i det ? følte jeg havde lidt symptomer. men ja ens hjerne kan virkelig spille en et puds 🙁

  men vi må jo bare op på hesten igen ..

  12. oktober 2011 kl. 19:14

  Ja, det er bare så dumt. Jeg har selv prøvet det og blev rigtig glad da den var positiv og så de næste dage op mod mens blev den bare mere og mere negativ.Så forfærdeligt. Jeg kan kun sige en ting: LAD VÆRE MED AT TESTE

  Ha til mig selv, det er da nemt nok at sige, jeg har jo selv gjort det SÅ mange gange, men det er virkelig spild af penge og det gør en endnu mere hys end man er i forvejen.

  Det er mega hårdt det her testshow og de 2 uger er altid de værste værste værste.

  Der er ikke andet en at give dig en kæmpe krammer og bare inderligt håbe at det nok skal lykkes.

  Og det kan jo være Camilla at du stadig er heldig, så længe du ikhar fået mens er derstadig et håb, jeg håber for dig!!!

  Knus knus 

   

  13. oktober 2011 kl. 07:41

  Ja den fælder er der vist flere der er faldet i. Jeg er virkelig ked af det på dine vegne, for når man ser de to streger så er det næsten umenneskeligt at se dem forsvinde igen.

  Men som Fru-S siger, så længe du ikke har fået din mens, er der håb. Så er den ikke kommet i morgen, ville jeg teste igen.. Måske du bare er lidt langsom til at producerer HCG….

  Du får i hvertfald lige et stort..

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.