Close
Log Ind Opret Bruger

Er der andre???

 • 11 oktober 2008, 14:37

  Hej medstuderende!

  Kan se at det er lang tid siden at nogen har brugt dette forum, men vil se om det kan genoplives.

  Min kæreste og jeg har besluttet at gå i gang med projekt baby!  Jeg bliver færdig med min bachelor i juni og hvis jeg bliver gravid med det samme, vil det betyde at jeg har termin midt i juli. Jeg glæder mig meget men er også lidt bekymret for om jeg nu kan klare bachelor projektet som højgravid! Men hvis det går som det skal så afslutter jeg bacheloren, tager et års barsel og starter så på kandidaten.

  Er der andre derude som har de samme bekymringer eller måske har nogle erfaringer at dele ud af?

  De venligste hilsner fra Ditte.

  14. oktober 2008 kl. 09:14

  Hejsa 🙂

   

  Jeg læser også på uni, men afsluttede min bachelor i sommers. Min kæreste og mig er også lige begyndt på projekt baby, på trods af at jeg også lige er startet på kandidaten. Vi er først blevet klar nu, så har jo ikke kunne få det lagt mellem min bachelor og kandidat. Så kunne vi selvfølgelig ha valgt at vente til jeg blir færdig, men man kan jo aldrig satse på at planlægge sådan noget, og når jeg er færdig skal jeg jo ud og ha et arbejde og jeg vil nødigt skulle starte på nyt job med at fortælle jeg er gravid… Når man først er gået igang er det nok rigtig svært at sætte det på stand by – hvis vi nu f.eks. ikke blev gravide indenfor 4-5 mdr, ku vi vente til jeg var færdig og havde fået job osv… Så ku vi vente til jeg er færdig og har fået job – men så er jeg 30 og igen kan vi jo ikke være sikre på at blive gravide med det samme og der er også laaaang tid til når man nu er klar nu…. (forvirret)

  Som du kan høre har vi også gjort os rigtig mange overvejelser – vi er nået frem til, at når vi nu er klar, og stort set alle ovenstående muligheder ikke er perfekte, kan vi lige så godt bare kaste os ud i det og ta det som det kommer, jeg kan jo sagtens skubbe nogle fag på uni 😀 det er jo ikke fordi jeg dropper mit studie, jeg prioriterer bare efter hvad der betyder mest for os lige nu… 🙂

  Sikken en lang tråd det blev….

  Har I gjort jer overvejelser om hvad I gør hvis du ikke blir gravid lige med det samme (hvilket jeg selvfølgelig håber på du gør 😀 ) om du så starter på kandidaten og fortsætter projekt baby eller I så venter til du er færdig??

  24. oktober 2008 kl. 23:00

  Hvis du har en god graviditet tror jeg sagtens det kan gŒ 🙂 Det er jo bare ikke til at vide pŒ forhŒnd 😉
  Jeg l¾ser til l¾rer og gŒr stadig i skole selvom jeg f¿dte min s¿n d. 24/8… Jeg var bŒde i skole inden, og har v¾ret igen efter f¿dslen (hoppeglad)
  Her fungerer det ganske glimrende, sŒ sys da bare i skal komme i gang 😛 GŒr det helt galt kan du jo gŒ til sygeeksamen (hoppeglad)
  (knus)

  30. oktober 2008 kl. 21:21

  Hej Piger

  Står lidt i samme situation som jer, ikke begyndt på projektet endnu, men påtænker at starte til foråret. Mine stor overvejelser går fortiden på økonimien. Hvilke tanker har i gjort jer omkring jeres økonomi? Når baby skal til at institution ovs…. Min kæreste arbejder godt nok, men jeg er jo stadig på SU og kan jo ikke bidrage med det store.

  Mvh Salka

  9. november 2008 kl. 21:08

  Hejsa

  Jeg er også studerende, men har nok planlagt min forløb en anelse dårligere. Jeg er ved at skrive afsluttende opg. og liver færdig til januar 2009 og har (7-9-13) termin i midten af juli. Mine tanker kører faktisk på om jeg bør oplyse jeg er gravid ved evt. jobsamtaler hvis de ikke kan se det… det betyder jo nok at jeg ikke får jobbet, men hvis jeg ikke oplyser det og så en måned efter ansættelsen er synligt gravid er man jo ansat på en løgn… andres tanker modtages gerne!

  Anne

  11. november 2008 kl. 21:32

  Hej tøser!

  God idé at genoplive dette forum!

  Jeg er gravid (7+4 (jubii) ) og har termin d. 26.06.08. Samtidig har jeg en planlagt bachelor liggende i foråret. Stress!!

  Planen var oprindeligt at bebs skulle komme i juli, men da vi havde sat det i hovedet – og smidt p-piller for lige at ha tre måneder at tilvænne kroppen – var det bare svært at vente. Min krop arbejdede helt normalt efter p-pille-stop og blev gravid i første cyklus. Og jeg er bare så glad og vi glæder os så vildt til bebs!

  Nu kan jeg bare ikke finde ud af hvad jeg skal i foråret. Men har besluttet mig for ikke at stresse, men tilgengæld rådføre mig med studieleder, studievejleder og læge/jordmoder. Umiddelbart vi jeg helst ha overstået den bachelor (der venter to års kandidat bagefter) men vil jo også gerne bestå med et flot resultat…

  Så…nu må vi se…på studiet er jeg ikke officielt gravid endnu 😉

  Mange kram fra Maja

   

  2. december 2008 kl. 10:38

  Jeg er læser på 3. semester og skal skrive bachelor-opg til sommer. Det er bare så rart at se at der er andre i samme situation. Jeg har tidligere lavet et indlæg omkring dårlige reaktioner på uni, så det er lækkert at se igen, at jeg ikke er den eneste studerende…. får man går bare med SÅ mange tanker, og jeg oplever i hvert fald at jeg ik har en eneste at dele dem med på mit studie (græder)

  mht økonomien har vi regnet på det, og i og med min kæreste er færdiguddannet og arbejder fuldtid, skulle det kunne løbe rundt. Jeg planlægger dog at blive selvstuderende, og altså forstsætte hvis der skulle være held i sprøjten inden længe 😀 kender i nogle der har erfaringer med dette?

  Hvad læser i andre?

  Håber ikke jeg er for sent på den, og indlægget er helt glemt 😀

  (knus)

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.