Close
Log Ind Opret Bruger

enfamil – har nogen erfaring??

 • 2 juni 2009, 23:01

  Hej piger.

  Min lille gustav på 3 måneder har i en god måneds tid fået enfamil mme.. da han gylper meget.. men ikke er undersøgt nærmere for det… men der er nogle ting, som bekymrer mig lidt ved det…

  1. Han har fået hård mave af det.. har kun afføring højst et par gange om ugen….. men beklager sig ikke.

  2. Jeg er nødt til at bruge avent vælling flaske (den med 3 muligheder) for at han kan sutte det ud… synes det er meget tykt….! Hvad gør I?

  3. Er kommet helt i tvivl om, om det overhovedet er korrekt at give ham dette pulver.. når han aldrig er blevet undersøgt for det. Det var min sundhedsplejerske, som sagde, at det kunne vi jo prøve… men dengang fik han kun en smule tilskud af mme… Nu får han stort set kun mme, da jeg ikke har ret meget mælk til ham.

  4. Så har jeg læst herinde, at man kan få tilskud… grøn recept… er det korrekt? Kan man bare kontakte lægen – og hvor meget sparer man så??

  Håber meget på svar fra jeg. På forhånd mange tak.. fra en lidt bekymret mor…

  Frøken Berg

   

   

  8. juni 2009 kl. 12:06

  Hejsa..

  Min datter har aldrig fået konstateret reflux, men hun får også enfamil pga kæmpe gylperi.. Vi kan ikke få enfamil på grøn recept da det ikke er påvist at hun har reflux..

  Vi har pigeon sutteflasker til vores datter og har ikke haft problemer med at det ikke kunne komme ud af flasken. Jeg vil også sige at hvis det hjælper gylperiet så synes jeg da du skal fortsætte med at give enfamil også når sp har sagt god for det…

  Hilsen Mia

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.