Close
Log Ind Opret Bruger

Endometriose LORT

 • 9 juli 2008, 08:42

  Hej jeg er ny her ind.

   

  HAr døjet med smerter i underliv op til mensen og æg l og min læge mente det var underlivsbetændelse 2 gange men den 3. gang jeg gikt il ham henviste han mi til undersøgelse. Men lorte off. har vente tid i 12 uge så jeg gik til privat sygehus heldige jeg har forsirking. Dte var jeg så til i går i Århus hvor læge mente jeg har endometiose men skal jeg yderligere undersøgelse med kikkert for at være helt sikkert. Uha er så bange nu har læst om det og spekulere og er bekymret en del. Tror f….. få depression af det. Lægen fik scanne mig og alt så fint ud men den lorte endometiose kan man ikke se der…

  Så jer som har prøvet den undersøgelse og har endometiose beder je gom råd og moralsk støtte.

  14. juli 2008 kl. 13:30

  Kan godt forstå du er ked af det, har selv været hele møllen igennem de sidste 6 år så jeg kender det. Kan fortælle at kikkertundersøgelsen er hurtigt overstået og du er hjemme et par timer efter. Endo kan du have i forskellig grad og vi må bare x fingre for, at du kun har en mild grad som så desværre alligevel giver smerter. Jeg kan trøste dig med, at man sagtens kan blive gravid på almindelig vis trods endometriose. De største problemer (kan selvfølgelig kun tale for mig selv) har været smerterne ved mens, kraftige blødninger og smerter ved samleje i slutningen af cyklus.

   

  Hvis du har flere spørgsmål, så skriv endelig. Jeg er lidt dårlig til at tjekke denne side, da der er så lidt aktivitet, men ellers skriv direkte til mig, vil gerne hjælpe hvis jeg kan, ved selv at jeg stod med en masse spørgsmål, da jeg i sin tid fik at vide jeg havde endo.

   

  Mvh. Majse

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.