Close
Log Ind Opret Bruger

endo noget rigtig møj = ivf

 • 17 november 2008, 20:47

  Hej

  tja her er jeg så .. i sommeres fik jeg drænet min endo den var 5 cm i dia og det var super dejligt at vågne op efter operation og tænkte yes fri for smerter … meeeennn så kan man godt tro om igen smerterne kommer igen og en endo forsvinder aldrig …. nu er næsten 6 måneder siden og nu er det ved at være så slemt at jeg igen ikke kan noget når jeg har ægløsning eller mens jo ligge i sengen og skrige for for satan da hvor gør det bare ondt , jeg får ellers gigt medecin men det virker ik rigtig mere desværre ….. nogle der er i samme båd ???? jeg skal begynde på ivf i morgen og jeg glæder mig er bare bange for hvad der sker når jeg skal have den der ægløsnings sprøjte for under insiminerings forsøg var følelsen at min æggestok ville springe inden i mig …

   

  27. november 2008 kl. 13:10

  ved ikke om du stadig læser her, men jeg har lige været igennem en ivf – desværre negativ – og har endometriose. Jeg vil sige at nedreguleringen – var i lang behandling – ikke var særlig slem og synes sådan set heller ikke opreguleringen var, men ægløsningssprøjten var slem, og havde dannet cyster pga. hormonet som de tømte under ægudtagningen. Det var super ubehageligt, men vil stadig sige at en almindelig cyklus er med de samme smerter, bare fordelt over flere dage… Såe tror ikke du skal være så bekymret, og når der er gevinst – og det skal nok komme – så er det jo netop en graviditet der er det eneste der kan hæmme endometriosen.

  Håber ikke du blev skræmt af mit indlæg, som sagt er det til at overkomme, jeg tager da i hvert fald et forsøg mere i december.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.