Close
Log Ind Opret Bruger

endo helvede – min historie

 • 8 marts 2008, 21:04

   

  Hej alle piger

  Jeg er en single pige der for 3 år siden besluttede at gå igang med projekt baby, selvom drømmemanden ikke lige´havde meldt din ankomst. Jeg arbejder med små børn og har altid haft dem omkring mig så det med at skulle klare det alene skræmte ikke så meget.

  Men hvor har det bare været et helvede. Jeg har svær endometriose – blev scannet igår og cysten på højre side måler 3 cm. Samme str på venstre. Alle tests viser dog fin passage så det burde være muligt at blive gravid. Jeg har ikke før haft stærke smerter pga endo – ikke mere end panofil kunne klare. Men er du gal det er gået helt agurk. Lægerne siger at det er pga de hormoner jeg får ifm IVF behandling – de er åbenbart rent guf for endo cyster så de rumsterer rundt! Jeg har bare så ondt…..Er der nogen der har erfaring med hvad slags smertestillende der virker godt? Evt noget som godt kan kombineres med ivf behandling? Oveni det er jeg begyndt at have problemer med kolikagtig mavepine, forstoppelse mv. Og i perioder har jeg svært ved at tisse. Alt sammen, tror lægerne, fordi endo cysterne også sidder i de områder. Jeg forstår bare ikke hvordan de kan vide det uden at have været inde og “kigge” med en kikkert?

  Jeg har nu været i barnløshedsbehandling i 3 år. Først alm insemination. så hormonbehandling og insemination. Nu er det så IVF. Sidst gik det helt galt. Jeg var bare så syg og måtte indlægges efter ægudtagningen. Nu har jeg holdt pause et par måneder men startede på på lang behandling i går. Det skulle være bedre at være i lang behandling hvis man har endo. Er der nogen der har erfaring med dette?

  Knus Pullergøj

   

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.