Close
Log Ind Opret Bruger

Endnu et mislykket forsøg

 • 17 december 2021, 09:33

  hej allesammen❤️.. jeg er ny herinde. Min mand og jeg har prøvet at blive gravide lidt over 1 år selv.. og nu med iui insemination for 2. Gang.. vi forstår det ikke. Ingen af os fejler noget, og hans sæd er endda “mega” gode som de beskriver det i klinikken.. jeg skulle tage en test idag, men fik ok for at teste igår og tog endda morgen og aften begge negativ. Hele min verden er knust.. føler bare det aldrig vil komme til at ske.. hvor mange forsøg skulle i igennem? Og hvordan kommer man over de her triste dage? Skulle jeg måske give kroppen ro her næste æggeløsning og prøve igen efter?

  jeg er 26 og min mand 28..

  22. december 2021 kl. 22:46

  Åh, jeg har så ondt af dig. Og kan genkende mange af de ting, du skriver.

  Jeg tør heller ikke tro på, at lykken nogensinde vil tilsmile os. Jeg ved ikke om det er for at beskytte mig selv – men én ting er sikkert, – og det er at det er benhårdt for psyken.

  Jeg sender dig de kærligste tanker og virtuelle kram herfra. Mere kan jeg desværre ikke gøre, selvom jeg gerne ville..

  Stort knus

  Kh Helena

  23. december 2021 kl. 05:00

  Min mand og jeg har været igennem 4 IUI, med god sæd og ingen af os fejler noget. Det lykkedes aldrig. Derefter har vi været i det private og gået IVF behandling, og er gravid nu. Har haft 2 biokemisk graviditet og en MA, men denne gang går det rigtig godt.

  Vi fortryder så meget at vu spildte vores tid med IUI og ikke bare direkte gik i gang med IVF.

  Det er selvfølgelig ikke alle som har pengene til at gå i det private, men hvis man har anbefalet vi det virkelig. Man kommer hurtigere til og du får gid service.

  23. december 2021 kl. 22:42

  Det er så mentalt hårdt men det skal nok komme!
  min mand er 23 og jeg er lige fyldt 29. Vi blev først gravide efter over 2 år, og ventede endda på ivf behandling.
  chancen for en naturlig graviditet var 1:1.000.000 – pga pcos og stærkt nedsat sædkvalitet, og her sidder jeg nu gravid med en ØKO baby 18+ ❤️

  mit bedste råd er at holde håbet oppe, og prøv at give slip og lade tingene gå sin gang. Jeg tror på man kan komme til at overtænke det så slemt at man simpelthen “blokerer”.. hvis det giver mening?

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.