Close
Log Ind Opret Bruger

Endelig!

 • 2 marts 2004, 20:12

  I dag var jeg så ved lægen. Hun hørte interesseret på mig og kom med \”dommen\”: Vi skal have gang i en udredning! Det var faktisk et rigtig dejligt svar. Da jeg fortalte om min sidste cyklus på de 101 dage og at jeg i dag er på dag 68, kiggede hun noget spørgende på mig, i hendes ører var det åbenbart også ret vildt.
  Hun lavede en gyn-undersøgelse på mig, en hurtig graviditets-test (urin), tog blodprøver og lavede en henvisning til min forlovede på en sæd-test. Mit blod bliver testet for toxoplasmose, klamydia, røde hunde, stofskifte hormon og andre hormoner.
  Ganske som jeg ventede tror hun heller ikke helt på at jeg har ÆL, derfor har hun allerede sat mig i gang med den udredning.

  Så nu er jeg mere rolig. Ja, på en måde ville jeg jo hellere at graviditeten bare var kommet af sig selv, men når det nu ikke kan være anderledes med min krop er det dejligt at komme i gang med at finde ud af hvad der er galt med mig.
  Om en uges tid skal jeg ringe op til lægen og få svarene på mine prøver, det bli\’r spændende.

  Nu blev dette indlæg godt nok langt, men jeg havde bare lyst til at fortælle det hele til jer søde tøser herinde.

  Knus og babystøv til alle!
  Visti (www.rikke.bitness.dk)

  2. marts 2004 kl. 21:09

  Dejligt at at blive hørt, når man har problemer. Så det var godt at din læge tod det seriøst. Jeg er selv igang med udredning – fik taget de første blodprøver sidste år i sep. og anden omgang blodprøver her i feb. Nu venter vi så på indkaldelse til endnu en samtale om det videre forløb.
  Held og lykke til jer –
  Mange hilsner søs 🙂

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.