Close
Log Ind Opret Bruger

Emmaljunga Big Star Surpreme?

 • 15 maj 2020, 19:40

  Min kæreste og jeg har fundet en brugt Emmaljunga Big Star Surpreme med Termobase.. nogle erfaringer med den? Kan den anbefales 😃 

  Avatar
  Anonym
  15. maj 2020 kl. 20:05

  Jeg er virkelig glad for min. Min datter sover sine middagslure i den, hun er et år. 

  15. maj 2020 kl. 20:31

  Hvor gammel er din?

  denne er fra 2011 koster 1700 -. Og der medfølger : Lift, madras til lift og barnevogn, sele , regnslag og myggenet ????

  15. maj 2020 kl. 21:11

  Vi knuselsker vores! Vi har haft den i nu 3 år, bruger den stadig til vores alt for store knap 3årige søn (han krøller sig helt sammen når han ligger i den????), men den fungere stadig super!

  Vi har hele vejen været obs på at nogle big star surpreme bliver lidt slappe i kalechen med tiden, så vi har været hysteriske og altid ladet den stå med kalechen oppe, ikke flået i den og slet ikke tvunget noget over den… endvidere skulle rust drille lidt, men på vores med plasthjul/punkterfrie og drejehjul foran, er der rust på den ene skrue der holder det ene støtteben og that's it! Den har altid stået inde når den ikke blev brugt, men vi har ikke tørt den af eller undgået mudder osv.

  Vi synes heller ikke den er blevet afbleget af at stå i solen.. vi har farven timber med brunt læder… det eneste ud over skruen, er faktisk at jeg for nylig har spottet små revner i læderet på håndtaget…men overordnet er vi imponerede over hvor godt den har holdt!

  Min mand har til tider ondt i ryggen, så for os var det vigtigt at den havde drejehjul, og da sønnen så også var en stor basse da han kom ud, var det drømmevognen.. den er så nem at komme rundt med på fast underlag og skulle man bevæge sig ud offroad, kan drejehjulene låses.. dog ikke så de er lige så stabile som faste hjul, men heller ikke ustabile til at man tænker vognen vælter.. alt i alt, en fantastisk vogn!????

  15. maj 2020 kl. 21:15

  Dejligt med erfaringer ???? 

  den vi kigger på er dog ikke med dreje hjul .. men tænker da godt vi tør begive os ud i at købe sådan en brugt så ????????????

  15. maj 2020 kl. 21:23

  Vi er også glade for vores af samme model.

  Men er det alligevel ikke en del penge for en barnevogn der er 9 år gammel?

  Den kan selvfølgelig godt være i god stand, men alligevel.

  15. maj 2020 kl. 21:29

  Det ved jeg ikke – er første gang gravid så har ikke så meget styr på det?

  hvad ville du synes var en fair pris for samme model fra 2012 med lift, madras til lift og barnevogn, sele, insektnet, regnslag og pusletaske. Også punkterfrie hjul.  I fin stand.

  15. maj 2020 kl. 21:48

  Hvis jeg var dig, ville jeg afgjort købe nye madrasser selv smiley

  Avatar
  Anonym
  15. maj 2020 kl. 22:43

  Vær OBS på at regnslaget nok skal skiftes uanset hvad. De holder ikke for evigt. Jeg er dagplejer og har sååå mange gange bedt forældre købe nye regnslag, fordi det der fulgte med den brugte vogn var noget værre lort ???? vær også OBS på skimmel/fugt. Og personligt hader jeg at se på den kæmpe svedplet der ofte er i hovedgærdet på brugte vogne, fordi folk ikke passer på deres vogne. Jeg har altid en stofble stukket rundt i kanten som skiftes jævnligt. Du bør helt sikkert også investere i nye madrasser. De originale der altid følger med er tarvelige, og i så gammel en vogn er de andre købte nok også lagt godt til. Tjek at alle trykknapper virker – de driller ofte på ældre emmaljunga vogne.

  Derudover elsker jeg emmaljunga og vil ikke eje andet. Har selv lige købt en splinterny ???? har dog altid haft brugte vogne ellers, så det kan sagtens fungere. ???? 

  For så gammel en vogn havde jeg max givet Ca 1400 kr. max ????

  16. maj 2020 kl. 09:37

  Det var et af de bedste køb vi overhovedet gjorde????

  Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.