Close
Log Ind Opret Bruger

Ekstremt for tidlig født.

 • 23 juli 2015, 13:00

  hej alle I skønne mødre/kommende mødre.

  vil hører om der nogle herinde der har født ekstremt for tidligt ? Og hvordan det gik da I mom hjem og efterfølgende.

  jeg fødte Her I maj, 23+5, en Lille dreng som idag vejer 2325 og er 43 lang. Men vi er stadig indlagte og ved ikk hvornår v kommende hjem, så imellem Tilden vile jeg hører fra Andre der måske har stået eller står I samme siutation. 

  23. juli 2015 kl. 13:16

  Hold da op.. Det var godt nok tidligt. Jeg har selv født 15 dage over tid hver gang. Men..

  En bekendt fødte en dreng på 560g i uge 25 mener jeg det var, pga. svangerskabsforgiftning. Han klarede den og er i dag godt 3 år. Han er en sensitiv dreng og har haft brug for en senere start i børnehave end andre børn. Men ellers er han fysisk 100{157fa3dd3ae828c7dbd54f4016c32204ddd7c37e095c141331aeb572fea2f535} sund og rask!

  23. juli 2015 kl. 13:28

  Tak for dit svar. Men ville gerne hører I detaljer hvad folk har gjord fra den dag de kom hjem og dertil hvor de så er noget. Men er glad for din venindes søn overlevede of idag er Sund og rask. 

  23. juli 2015 kl. 14:28

  Det må være hårdt. Gik dit vand eller? Hvad mener lægerne? Hvordan klare drengen sig? Ønsker jer alt det bedste og at han vokser sig stor og stærk ❤️ 

  23. juli 2015 kl. 14:56

  Nej vandet gik ikke før Han kom ud og Han kom ud I fosterhinden. Ingen ved hvad der satte fødslen I gang. Han har det bedre nu heldigvis dog stadig brug for hjælp så der for er vi stadig  indlagt.

  Avatar
  nmv
  23. juli 2015 kl. 16:55

  Jeg fødte vores søn 31+1 i dec 14. Han klarede det hele sååå fint. Vi kom allerede hjem efter 4 uger. Men det har virkelig været hårdt. Vores søn skreg uafbrudt de første 5 måneder. Vi er meget begrænset, vi gør ikke så mange ting med ham. Jeg synes det har været svært at stå med familie og venner der ingen forståelse har med hensyn til at vores dreng ikke kan holde til så meget. 

  Derudover, så sover han ikke rigtig, eller han sover om natten, men om dagen sover han stortset ikke.. 

   

  Men efter at han kan lidt mere, så er han blevet mere rolig. 

   

  Stort tillykke med din søn, er sikker på at han nok skal klare det. Hvor ligger i indlagt?

  23. juli 2015 kl. 17:01

  Hej.. Først, stort stort tillykke med din lille baby 🙂 

  Vores den første kom ikke ekstremt præmature, men i uge 33 men som var 21{157fa3dd3ae828c7dbd54f4016c32204ddd7c37e095c141331aeb572fea2f535} for lille.. Vil dog alligevel sige hvad vi gjorde. 

  Da vi kom hjem valgte vi at holde besøg osv. på et minimum og bare koncentrere os om at være hjemme og skabe ro og tryghed for den lille. Vi så det lidt som vi var i en rugekasse derhjemme og bare skulle tænke hvad der ku gøre bedst for vores lille guldklump. Vi havde vores Sundhedsplejeske indeover helt fra starten og hun kom i starten to gange om ugen. Det var rart at have hende med til alle de ting man er i tvivl om. 

  Mit bedste råd er; sig fra overfor alle de velmenende henvendelser fra familie og venner der gerne vil komme og se den lille. Det er bestemt ikke alle der forstår det, men der er man bare nødt til at sige at sådan er det! Dette er både for din og babys skyld… 

  Ved ikke om du kan bruge mit svar til noget.. Men ihvertfald vil jeg ønske jer al det bedste fremover og ønske jer al held og lykke i fremtiden. 

   

  23. juli 2015 kl. 23:10

  Jeg fødte i juni 32+1 og vil sige mærk efter på dit barn.. Min søn tager alting meget pænt og vi kan sagtens have med ude uden problemer. Hvor nogle er mere følsomme. Husk at han formentlig skal skærmes, men pas på med at putte ham i en særlig sensitiv boks hvis han ikke hører til der.. 

  23. juli 2015 kl. 23:29

  Hold da op et fantastisk lille mirakel <3
  Men hvor må det også være hårdt. Det er ikke lige sådan man forestiller sig starten på ens barns liv skal være. Han må have været helt lillebitte da han kom ud? Hvad var hans vægt og længde?

  Jeg har ikke selv stået i samme situation, så jeg kan desværre ikke hjælpe, men jeg håber du finder nogen der kan guide dig lidt. Ellers mener jeg at Dansk Præmatur Forening har en facebook gruppe, hvor der sikkert er andre i samme båd 🙂

  24. juli 2015 kl. 12:30

  Han vejede 740 of var 27 Lang , Lille men større end hvad de normalt ER I den alder. Han ER virkelig en fighter of hat den største vilje on Han virkelig vil leve. Vi logger på rigshospitalets neonatal afdeling. Tak for lykke ønksningerne. Og til her der is har født for tidligt of kommet hkem, tak for svar. Oplever I meget at folk ikk tager hensyn?

   

  24. juli 2015 kl. 12:43

  Hvor er det godt at høre at han kæmper og har en vilje! Man skal ikke tage fejl af de kære små. Selv om de er små i størrelse han de godt være de største i vilje ❤️

  Jeg syntes vi har oplevet at ikke alle tog hensyn. Mange havde den opfattelse at "nu er I jo kommet hjem, så går alt jo godt" de forstod ikke at alt ikke er som andre nyfødte bare fordi man er kommet hjem. At der stadig er brug for tid og ro i lang lang tid efter. Babyen skulle jo i mange tilfælde stadig have været i maven på det tidspunkt hvor man kommer hjem. 

  Men vi var hårde og kontante og sagde simpelhen fast fra! Det er vores guld det hele handler om, og vi som forældre er deres talerør og derfor er vi nødt til altid ar gøre og bede om det der er bedst for dem. 

  Tror det er svært for udefrakommende at forstå når man ikke selv har stået i situationen og det kan jeg også godt forstå. Men så må man bare lytte til forældrene og tro på at der er en grund til der siges fra og have forståelse for at man ikke kan tage med til alle mulige ting hele tiden osv. At det faktisk er for at give ens lille guldklumper de bedste betingelser i livet ved at give dem tiden de har brug for i starten. Også fordi man som familie med en præmature har brug for tid og ro til at finde en hverdag som måske ser lidt anderledes ud en den man havde gået og forestillet sig .. En hverdag som på ingen måde betyder at den er dårligere.. Den skal bare læres på en anden måde og så blir det den rigtige 🙂 

  Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.