Close
Log Ind Opret Bruger

DUMME jordemoder.dk!

 • Avatar
  Anonym
  6 juli 2011, 18:30

   Jeg er bare så sur!

  For nogle uger siden ringede min søde tyske mand til jordemoder.dk da jeg havde været super bekymret over noget med hensyn til den nyopdagne graviditet. Han ringer selvfølgelig for at få nogle beroligende ord som han kunne videregive til mig. Hvad han ikke er klar over er at de åbenbart reserverer en tid til os til en TS, som vi selvfølgelig ikke møder op til da vi ikke rigtig er klar over at vi har fået en tid.

  Nu har vi så fået en regning på 700 kr for udeblivelse fra TS, som vi tilsyneladende ikke kan slippe for at betale! Jeg synes bare det er vild strengt at udnytte folk på den måde, det er virkelig bondefangeri. Og 700 kr er VIRKELIG mange penge når vi begge er på SU! 

  Jordemoder.dk er åbenbart mere en kompromisløs salgsafdeling end et omsorgsfuldt jordemodercenter .

  8. februar 2022 kl. 13:03

  Hej Anonyme

  Vi er rigtig kede af, at I oplevede telefonsamtalen som ubehagelig. Vi plejer jo at tage tingene med et smil 🙂

  Jeg er klar over din anmeldelse er nogle år gammel, men da vi faldt over den, vil vi da meget gerne tilbyde dig et svar.

  Vi bestiller aldrig tider til scanning, uden at kunden har givet udtryk for, at der ønskes dette. Så vi er kede af at der åbenbart er opstået en misforståelse mellem os. Der må være blevet talt forbi hinanden i telefonen.

  Vi sender altid bekræftelse på bookingen af tid både på SMS og mail, og det er også proceduren at vi altid kontrollerer kontaktoplysningerne i løbet af telefonsamtalen, så vi er sikre på at vi kan kontakte kunden. Hvis du oplyser mig dit navn i en privat besked, vil jeg meget gerne kontrollere at bekræftelsen er sendt korrekt. Jeg kan dog se at du har valgt at være anonym i din anmeldelse af os.

  Da jeg kan forstå på dig, at du ikke har ønsket bookingen, kan jeg undre mig over at du ikke har taget kontakt til os og afklaret misforståelsen. Du må vel have undret dig over at modtage en bekræftelse på en tid. Vi var af det klare indtryk at du ønskede en tryghedsscanning hos os.

  Vi gør altid vores bedste for at skabe så mange tider til de gravide som muligt. Der er meget stor efterspørgsel på vores tider, og der lægges et stort planlægningsarbejde for at få logistikken til at gå op. Det er til stor besvær for både kunderne, administrationen og vores jordemødre, når kunder ikke møder op. Der er mange gravide der kunne have haft glæde af den pågældende tid. Som mange andre virksomheder, så er den primære drivkraft at have glade og tilfredse kunder. Det er også de glade og tilfredse kunder, der booker tid til flere scanninger i løbet af deres graviditet, eller ved deres næste graviditet.

  Det er derfor svært for mig at forstå, at du mener at vi har nogen form for interesse i at pådutte dig en bookning og at vi skulle være en kompromisløs salgsafdeling, som har så meget interesse i et engangsbeløb, at vi booker tider uden kundens ønske.

  Skulle situationen opstå at man forhindres i at møde op til en reserveret scanning, ser vi os desværre nødsaget til at opkræve det fulde beløb. Dette er kun i tilfælde af at man aflyser senere end 24 timer inden scanningen. Såfremt vi havde fået beskeden fra dig, så havde vi naturligvis ikke afkrævet noget. Vi har dog aldrig modtaget nogen besked om at du ikke ønskede tryghedsscanningen.

  Afbestilling kan gøres både telefonisk og på mail.

  Hvis i skulle få lyst til at booke tid igen, kan man også booke lige præcis den tid i ønsker på vores bookingsystem på https://jordemoder.dk

  Vi tager selvfølgelig jeres feedback meget alvorligt, og vi håber jeres evt. næste oplevelse hos os vil blive bedre. 🙂

  Mvh Jordemoder.dk

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.