Close
Log Ind Opret Bruger

Drømmer om at blive gravid MEN…..

 • Avatar
  Anonym
  17 april 2010, 15:22

  Jeg går og drømmer om at blive gravid og ligeledes gør min kæreste. jeg er i lære som frisør og har 2,5 år tilbage af uddannelsen, min kæreste er udlært. Jeg er 23 år og der går ikke en dag uden jeg tænker på at jeg gerne vil være gravid, men tankerne kører rundt i hovedet på mig. Er det dumt ikke at gøre sin uddannelse færdig?(jeg elsker mit erhverv og  jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg selvfølgelig vil gøre det færdigt efter barslenl) Hvordan får jeg det sagt til min chef hvis jeg er gravid? osv…Har faktisk søgt lidt på nettet omkring, hvis en elev skal ha barsel, så vidt jeg har forstået koster det ikke mesteren noget at have en elev på barsel, så er det vel bedre at blive gravid under uddannelse eller hvad???    Vil så innerligt gerne være gravid nu…. 

   

  27. april 2010 kl. 03:24

  Jeg synes du skal følge dit hjerte og hvis mulighederne er der for at du kan tillade dig at blive gravid, så ja jeg ville gøre det hvis jeg var dig og har også gjort det, det var ikke planlagt og midt i min elevplads men venter nu min elskede datter 🙂 

  2. oktober 2010 kl. 22:03

  Jeg er ny herinde. Kæresten og jeg regner med at starte med PB til januar. Jeg er nemlig også under uddannelse.. 

  Jeg har gået med mange af de samme overvejelser. Jeg er ikke elev, men har et studiejob, som jeg er rigtig glad for ved siden af mit studie. Jeg vil heller ikke have, at min chef skal blive skuffet/overrasket over barsel..

  Men jeg er kommet frem til, at jeg må tage hensyn til mine egne ønsker. Jeg tror, at vi kvinder generelt gerne vil tage hensyn til alle – men det kan bare ikke lade sig gøre.. Derfor er jeg meget enig med Mytummy: "følg dit <3"

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.